Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

documentatie alarme

niq_ro

Postări Recomandate

Vizitator drager

salut baieti. sunt nou pe server si va deranjez cu o intrebare : daca stiti cumva cum se poate programa o telecomanda pt alarma eaglemaster CL1300T, vreau sa o instalez pe masina si nu am vreun manual sa pot afla cum se programeaza teledomanda, mentionez ca alarma am primit-o! Multumesc si o seara placuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 117
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

15

• kinderu56

6

• dancostea2002

6

• cmircea86

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Am un Logan si vreau sa-i pun alarma, dar caut una care sa se poata activa din telecomanda masinii (nu alta aditionala). Stiti sa existe vre-una asa ?SAU, exista vre-un pin/semnal (pe masina) care sa-mi spuna ca am apasat a doua oara pe butonul de inchidere de pe telecomanda ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Mackayus

De vreo 2 saptamani mi am instalat si eu pe masina o alarma Viper CAN OEM ( cu comanda direct din cheia masinii ) + optional un senzor volumetric (spun ei ca se numeste).Dupa nici 2 zile de la montare am constatat ca alarma incepe sa sune aiurea, fara niciun soc fara nicio atingere ( mentionez ca n am senzor de perimetru deci nu mi a declansat alarma niciun caine sau pisica).Asta nu e singura problema, uneori cand vreau sa armez, se pune alarma dar usile nu se inchid sau invers, se inchid usile si alarma nu se pune.Azi am mai depistat o neregula , cand scot cheia din contact se armeaza.. se pune alarma.. nu mi se pare normal, sa fie vreo eroare ceva in alarma ?? se pricepe cineva?

Link spre comentariu
Vizitator richardjoltan

am postat ieri un subiect cu un ajutor pentru montare alarma ok nu asta este idea imi cer scuze daca l-am postat gresit ... am o alta problema am reusit sa o leg sa functioneze ok ... dar de ce nu ma lasa sa inchid usile din telecomanda ??? daca inchid eu usile de la buton si deschid din telecomanda se deschid usile daca vreau sa le inchid inapoi tot din telecomanda nu mai merge de ce??? multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator richardjoltan

am postat ieri un subiect cu un ajutor pentru montare alarma ok nu asta este idea imi cer scuze daca l-am postat gresit ... am o alta problema am reusit sa o leg sa functioneze ok ... dar de ce nu ma lasa sa inchid usile din telecomanda ??? daca inchid eu usile de la buton si deschid din telecomanda se deschid usile daca vreau sa le inchid inapoi tot din telecomanda nu mai merge de ce??? multumesc!

este o alarma car guard cumparata de la carrfour a fost instalata pe fosta mea masina dar am recuperat.o si am zis ca mi-o pun mie ...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pune te rog schema de la alarma si precizeaza si ce masina este - model si an. La fel si pentru colegul de mai sus, cu alarma Viper CAN OEM. Ce masina este, de unde este achizitionata alarma si cine a programat-o. De montat presupun ca ai montat-o singur...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator traian52a

am si eu o problema.am o alarma de vreo 4 ani e pilotAa1018 e cea cu telecomanda cu antena.am facut rost de alte telecomenzi tot pilot dar nu reusesc sa le setez pe alarma masinii.am incercat sa le setez in urmatorul mod:am apasat butonul de programare de pe unitate , si cu butonul apasat am apasat si pe un buton de pe telecomanda.dar nu se seteaza.si mai am o problema:cand si cand se blocheaza alarma cand e dezactivata.adica nu mai face nimic. trebuie sa scot sigurantele si dupa aceea isi revine.cred ca se blocheaza ceva.masina e dacia logan. si o intrebare: ce rol are diodele care se pun de la alarma la semnalizari? ca mie mi-a montat alarma la reprezentanta si nu mi-a pus diode. trebuie puse obligatoriu? va rog sa ma ajutati!

Re:1. Diodele din setul alarmei sunt importante a fi montate deoarece: a.Protejeaza unitatea centrala a alarmei de anumite defectiuni datorate tensiunilor inverse ce ar putea apare din instalatia electrica a automobilului, b.Asigura corecta functionare a instalatiei electrice de semnalizare (ex. la schimbarea directiei de mers) a automobilului. 2. Daca nu ai reusit sa setezi telecomenzile noi pe unitatea centrala pe care o ai anunta aici sau suna la numarul de telefon 0724226223. traian52
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

alarma respectiva asigura 10A pentru lumini(prin releul care se gaseste in interiorul unitatii).in nici un caz nu se leaga la butonul de avarie (distrugeti uch).se leaga la iesirea din uch,pe cele doua ramuri de semnalizare ,prin intermediul diodelor de separare.

Link spre comentariu

Prin intermediul unui releu care sa schimbe comanda din +12V in minus se poate lega usor la butonul de avarii. Si este mai sigur decat cu diode care pot ceda oricand si ai probleme cu semnalizarile...

Link spre comentariu

P600 suporta un curent de 6 amperi,si ai nevoie doar de 3,5amperi.si lucreaza si in impulsuri.oricum,sunt protejate prin siguranta.in fine,fiecare cu modul sau de lucru......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări