davidut5 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Cu un bec sau un aparat de masura identifici firul pentru deschidere portbagaj, masori cu o borna pe plus si una la firele de la alarma, apoi cu una spre masa si una pe firele de la alarma. Daca este cu cu activare cu minus releul se pune asa 88 plus permanent; 85 firul de la alarma; 30 plus permanent; 87 plus spre actuator. Actuatorul va avea masa prinsa la caroserie.Daca este cu activare cu plus releul se pune asa 88 minus permanent; 85 firul de la alarma; 30 plus permanent; 87 plus spre actuator. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Rog putin ajutor! Am cumparat o alarma Pyle PWD250 cu pager, acum ar mai trebuii sa o montez Stiti cumva wiring diagram la audi A2 si alte date de montaj?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator diverse200901 Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Buna ziua,Am instalata o alarma EagleMaster EM3320T pe un autoturism Daewoo Matiz si la un moment dat am constatat ca nu se mai arma/dezarma. Am reusit sa o descui manual (cu cheia) apoi m-am uitat sub bord, erau 2 fire desprinse (nu au fost cositorite la instalare, ci doar rasucite).Am stiut unde sa conectez primul fir (la un + 12 V) dar cel de-al 2-lea fir nu stiu unde trebuie conectat. Cele 2 fire au inseriata cate o siguranta, primul fir fiind sigur conectat la + 12 V, iar cel de-al 2-lea la "Left and Right Parking Lights" dar nu stiu care este acest fir la Daewoo Matiz (am incercat sa-l conectez si pe acesta tot la + 12 V, dar la armare dezarmare luminile de la semnalizatoare nu "clipesc").Unde se conecteaza acest fir "Left and Right Parking Lights" White + 12 V astfel incat la armare/dezarmare luminile de la semnalizare/avarii sa clipeasca pentru scurt timp ?Am atasat si schema alarmei, daca este nevoie atasez si schema electrica a Daewoo Matiz.Va multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
alfabit Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 ... Am stiut unde sa conectez primul fir (la un + 12 V) dar cel de-al 2-lea fir nu stiu unde trebuie conectat. Cele 2 fire au inseriata cate o siguranta, primul fir fiind sigur conectat la + 12 V, iar cel de-al 2-lea la "Left and Right Parking Lights" Unde se conecteaza acest fir "Left and Right Parking Lights" White + 12 V astfel incat la armare/dezarmare luminile de la semnalizare/avarii sa clipeasca pentru scurt timp ? Am atasat si schema alarmei, daca este nevoie atasez si schema electrica a Daewoo Matiz. ... Schema e foarte clara, daca nu stii ce ai de facut du-te la nenea ala care a montat-o asa cu firele rasucite, ca stie el si probabil ca nici n-o sa-ti ia foc masina, probabil asa a facut toata viata, a rasucit fire. Poate va avea bun-simt si le va izola... cu izolirband ca de tub termocontractil nu cred ca a auzit .... Link spre comentariu
nicolaus Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Cred ca la butonul de avarii,sper sa nu ma insel.Daca nu,la semnalizare stanga si la semnalizare dreapta,separate cu doua diode care pleaca cu minusul(amandoua) din fir si un plus de la una se duce la semnalizare dreapta,iar plusul de la cealalta la semnalizare stanga.Diode de minim 3A. Link spre comentariu
caesar07000 Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Buna ziua,Unde se conecteaza acest fir "Left and Right Parking Lights" White + 12 V astfel incat la armare/dezarmare luminile de la semnalizare/avarii sa clipeasca pentru scurt timp ?Am atasat si schema alarmei, daca este nevoie atasez si schema electrica a Daewoo Matiz.Va multumesc mult pentru ajutor.parking lights inseamna in engleza lumini de parcare, adica pozitii, deci poti sa-l legi asa pe pozitii care astfel vor clipoci la armare - dezarmare, sau prin diode cum zicea colegul mai sus la semnalizari caz in care vor clipoci acestea la armare - dezarmare. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 ceva documentatie pentru alarme pe can-bus are cineva?deocamdata gasesc doar dealeri care le vand fara prea multe explicatii. a doua problema ar fi cu telecomezile.stie cineva cum se face codificarea ,mai ales la cele cu rolling code? Link spre comentariu
Vizitator tatolashu Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Buna ziua, are cineva schema electronica a alarmei K9 Mundial 2 ?Ce legaturi ar trebui minimal facute pentru a o testa ? Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Macar un search pe google si gaseai o gramada. Exemplu http://media1.gamefront.com/personal/32 ... 3faa1e5ea4 Ai devoie de goarna si alimentare de 12v. Link spre comentariu
Vizitator tatolashu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 As avea nevoie de schema electronica, nu de conexiunile din manual.Alarma este defecta (functionare pe perioade scurte-1--2 sapt)Am inclusiv manualul de montaj dar asta nu ma ajuta. Circuitele folosite in montaj , de asta as avea nevoie.Multumesc pentru raspuns. k9-mundial.pdf Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Eu as reface lipiturile pentru inceput, si schimbat electriliticii. Link spre comentariu
Vizitator tatolashu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Asta am facut deja.Pe osciloscop imi falfaie cateva porti si susceptez niste darlingtoane din cele 7 din integrat.Nu sunt chiar incepator Link spre comentariu
Vizitator aburici88 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 buna, ma poate ajuta cineva si pe mine cu o schita pt thunder ca206? :( Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 O simpla cautare cu GOGU. http://www.auto100.ro/specificatii-tehn ... i_3048.pdf Link spre comentariu
Vizitator Derpina21 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Trebuie sa ai un manual pentru alarma , citeste-l si nu cred ca o sa mai ai probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum