Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

documentatie alarme

niq_ro

Postări Recomandate

fiind la inceput normal ca m-am lovit si eu de o problema.am montat o alarma pe o Skoda Felicia 1,3 din 99 cu inchidere centralizata si nu-mi ies doua probleme:pe schema de la alarma arata ca iesirile catre semnalizari se leaga de pe un singur fir doua iesiri prin diode catre firele de semnalizare.le-am legat prima data prin doua diode de 10A ca sa nu fie probleme,dar nu-mi mergea numai partea dreapta a avariei(cand cuplam si decuplam alarma);am inversat firele de iesire din alarma si tot la fel mergea numai partea dreapta;am masurat iesirile dupa diode si totul este ok,dar totusi nu merge partea stanga,am schimbat diodele(in ideea ca sunt prea mari)si am pus de 3A;la fel;semnalizarea de pe masina si avaria masinii merg normal;unde gresesc???a doua problema este cu inchiderea centralizata!in usa de la sofer am cele 5 fire:doua groase pentru alimentare si 3 subtiri:unul negru(masa)unul galben pe care din masuratori am observat ca se si inchide se si deschide inchiderea cu comanda de minus si un fir alb+galben care nu prea face nimic.la iesirea din alarma pe schema am un fir lock(-) si unul unlock(+).normal ca am legat lock-ul la firul galben si functioneaza inchiderea perfect,dar,ce fac cu deschiderea?va rog ceva indrumari?trebuie sa fac ceva montaj cu relee(????)sau pur si simplu alarma respectiva nu este compatibile cu tipul asta de masina?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 117
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

15

• kinderu56

6

• dancostea2002

6

• cmircea86

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

oare am pus intrebarea gresit?trebuia sa o in alta parte?rog administratorii sa o mute in alta parte daca aceasta pagina nu mai este activa sau sa ma indrume unde sa pun intrebarea. :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator dogy

salutcu mare intarziere iti raspund eu, skoda in cauza necesita dubluimpuls pe deschidere adica la primul impuls se dezactiveaza alarma (de fabrica ) iar la al doilea impuls se deschid usile. singura ta solutie este sa legi firele de comanda a inchiderii direct in modulul de central al masinii care este pozitionat sub bord pe partea soferului intre aeroterma si coloana volan.spor la treaba

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu, pe o skoda octavia 2004 am tras fire din usa de la microcontactele care sunt la broasca, 2 fire si masa, si functioneaza pe dubla inchidere.Dar eu m-am lovit de alta problema, nu stiu cum/de unde sa leg firul de la alarma pentru butonul de la usa, am legat direct la contact de la usa, si degeaba, am incercat si la plafoniera, problema este ca pe acelasi fir vine si plusul pentru aprindere la descuiere, si de cate ori se aprinde sau stinge plafoniera, alarma crede ca eu am deschis/inchis usa. Masina are inchidere din telecomanda, daca a pus cineva pe vreo skoda, il rog sa-mi spuna si mie cum a legat.Multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua! Detin o alarma SONAR cu 2 module, 70g , 415mm , 90u! Va rog frumos daca aveti documentatia la asa ceva, ca pe net nu am gasit nimic...este marca italiana! mai exact legarea firelor! va multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

La ce alarme aveti faceti niste poze si postati-le aici...poate aceleasi alarme sunt comercializate de diferiti intermediari care le-au schimbat denumirile, in esente avand acelasi mosul....ideal ar fi sa faceti poze si la firele de conexiune.....culorile pot indica la ce se pot conecta....rosu la plus, negru la minus, verde/albastru la intrarea de alarma etc...Succese... :dans:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator andrei_Vdm

salut.am pierdut una din telecomenzi de la o alarma spyball.peste tot gasesc documentatia pt modelul cu 2 butoane pe telecomanda...ma puteti ajuta?vreau sa adaug inca o telecomanda.am atasat poze cu modelul alarmei si cu telecomanda pe care o mai am.si daca cineva are o telecomanda de genu sunt dispus s-o cumpar :d

Link spre comentariu
Vizitator andrei_Vdm

zi un pret pt ea si cum mi-o poti livra.vad eu ce-i fac macar sa functioneze.ai cumva idee cum se poate programa?m-am uitat la unitatea centrala si nu gasesc locasul pt cheita,cheita pe care nici macar nu o am...

Link spre comentariu
Vizitator andrei_Vdm

Vreau doar telecomanda.unitatea centrala isi face datoria si sunt multumit de tipu asta de alarma.am vorbit la un centru de monteaza alarme auto din ploiesti si mi-au zis sa caut doar telecomanda ca se descurca ei dupa :)) sper sa mai functioneze si cea veche dupa "teste"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări