Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

menu service la tv CLATRONIC CTV502

Vizitator ALIN PAVELESCU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

6

Vizitator ALIN PAVELESCU

procesorul este: SB 4960-03/LL 11.1 11101275PE CHOPER SCRIE: 2345, 0029 A4501 059834ELIPE PLACA(SASIU),SCRIE: BEKO ELECTRONIK 7SZ. 190-19TIN SA precizez ca este model 16:9(tubul cinescop)te-as ruga daca poti sa-mi spui si anul de fabricatie Merci mult de tot!!

Link spre comentariu

SASIU BEKO 11.1 TELECOMANDA P265,P817TABEL NORMENORMA BG DK LL ID502 DA DA NU NUD503 DA NU DA NUdaca e de anglia se scoate d514in service se intra cu contrast minus de pe o telecomanda gen philips

Link spre comentariu
Vizitator ALIN PAVELESCU

nu am inteles mare lucru; deci cu telecomanda lui nu pot intra in menu servicechestiile alea cu DA NU DA NU .....nu le-am inteles!Te-as ruga daca poti fi mai explicitOricum merci mult de tot!!!!!!

Link spre comentariu

pai scuze, am crezut ca esti depanator , stii normele si intelegi precurtarile sa o luam pe rand :ca sa intrii in service iti trebuie o telecomanda care sa mearga pe cod de philips si sa aiba contrast pe ea, se intra cu tasta " contrast minus "daca tv-ul este adus din anglia trebuie scoasa dioda D514 ca sa aiba fif-uifca sa aiba amble enorme BG si DK ( comutabile din butonul system de pe telecomanda ) trebuie sa lasi dioda D502 si sa scoti dioda D503 ( smd in spatele procesorului )bafta

Link spre comentariu
Vizitator ALIN PAVELESCU

merci mult de tot am sa-l desfac si sa vad care e treaba ,dar un lucru il stiu sigur, ca nu ma lasa decit pe norma BG ; pe celelalte nici nu le vad, nu ma lasa sa intru in ele. Atunci inseamna ca e adus din Anglia.Inca o data merci.

Link spre comentariu

esti culmea omule, tu nu citesti ce scriu, trebuie sa repet mereu ?TELECOMANDA P265,P817 pentru elpentru service orice telecomanda care merge pe cod de philips si are contrast pe eace nu intelegi de ma intrebi mereu acelasi lucru ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări