Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SDV-uri de calitate

informer

Postări Recomandate

Va salut.As vrea sa va rog sa-mi recomandati una sau mai multe firme EUROPENE care produc instrumente de masura/verificare de calitate.Caut de cateva luni sa cumpar 1 - 2 echere de 90 de la Starrett si pe langa preturile destul de mari dar probabil justificate ale "device-urilor" in sine, se ajunge la un pret dublu din cauza transportului, taxelor etc.Nu pot sa cred ca-n toata Europa asta nu se gasesc ceva firme sa faca scule de calitate. :)Vreau sa cumpar o rigla de precizie si dupa cum am mentionat, 1 - 2 echere de 90 grade.Multzam fain!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• informer

4

• Dan57

1

• radu cnc

1

Cea mai buna firma de instrumente de masura din Europa, chiar si din lume este firma elvetiana TESA care are reprezentant si in tara noastra (nu se numeste Tesa dar o poti cauta pe net). Succes. :nas:

Link spre comentariu

Multumesc Radu,De la Mitutoyo am luat un subler si un micrometru de la un magazin nemtesc de pe eBay.Din pacate rigle sau echere nu aveau.Am sa mai caut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări