ionutz1985 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 la multi ani as dori un manual service la acest cuptor cu stima numai bine. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Hristos a inviat. Ce probleme ai cu el? Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 e a lui prieten si mia spus ca se auzit un trasnet in el.si nu mai incalzeste rezistentele din laterale. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Stai sa ne lamurim."Rezistentele laterale" la ce te referi? Pe laterala este magnetronul care nu mai lucreaza daca respectivul prieten a bagat ceva metalic in cuptor (chiar si o farfurie cu model colorat cu pigmenti din oxid de fier) sau nu a folosit vase cu capac si a sarit grasime pe foaia de mica (pe lateral dreapta cum deschizi cuptorul). Verifica siguranta de pe HV si placuta de mica.Nu ai nevoie de schema pentru depanare.Succes Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 nu. ma refeream la rezistentele de incalzire. Link spre comentariu
petru_f Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 e a lui prieten si mia spus ca se auzit un trasnet in el.si nu mai incalzeste rezistentele din laterale. nu. ma refeream la rezistentele de incalzire.Pai atunci la ce? S-a dus magnetronul ,altul (adica ,alt cuptor). Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Cuptorul nu are rezistente de incalzire , (numai cele cu grill ) > verificati ,cum s-a specificat mai sus , siguranta pe hv > e bagata intr-un suport mai mare de plastic (se poate pune o lita subtire de proba) si filamentul magnetronului !! Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 am gasit siguranta HV arsa calibru ei este de 5kv 650mA seria T.H.V 060 TBare ceva daca ai pun o lita ? Link spre comentariu
gymy Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 am gasit siguranta HV arsa calibru ei este de 5kv 650mA seria T.H.V 060 TBare ceva daca ai pun o lita ?Nu are nimic doar ca trebuie sa fie subtire si trebuie sa o pui la loc in mansonul de plastic. Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 da e totul ok. in regula am respectat conditiile cu acea siguranta.multumim de informatii. Link spre comentariu
Deann Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Salutare!Fara a fi judecat gresit, cu tot respectul, sfaturile pentru aceasta depanare ar fi trebuit sa-nceapa cu descarcarea condensatorului! Poate ca-n alte postari, vis-a-vis de cuptoarele cu microunde, exista acest prim pas obligatoriu... Am inteles ca user-ul care a deschis acest subiect nu era de meserie si de-asta cred ca ar fi foarte important sa exista aceasta atentionare.Numai bine! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 la multi ani as dori un manual service la acest cuptor cu stima numai bine.In general cuptoarele cu microunde au pe carcasa ,in interior, schema.Daca l-ai deschis cred ca ai vazut si schema.Mare grija la condensator,daca ramine incarcat si pui mina pe el, o sa primesti un soc pe care nu o sa-l uiti degraba.Eu,grabit fiind,am uitat de el si am patit-o.Obligatoriu trebuie descarcat.Numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum