aygun Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Stie careva daca in Romania gasesc asa ceva ? Vreau sa imi fac un set de difuzoare din sticla pentru acasa . http://www.parts-express.com/pe/showdet ... r=297-2114 Multumesc ! Link spre comentariu
maxente Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Din cate ascult eu in filmuletele alea pare ca se aude ca o pocnitoare, nu stiu daca merita osteneala Link spre comentariu
aygun Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 Pentru acasa si dat fiind faptul ca eu nu aud foarte bine ( hipoacuzie bilaterala ) sunt ok.Nu vreau ine stie ce Hi-Fi . Daca vreau Hi-Fi pun castile pe urechi , volum mai tare ca sa compensez pierderea de auz si gata. Gama de frecvente reprodusa de transductoare e suficient de ok pentru mine astfel incat sa devina inteligibila.Si in plus , este de efect !Daca me crezi , la calculator am cuplate Doar casti . Desi am boxe active de 35W. Pentru ce Hi-Fi daca tot nu percep bine mediile ? Asta cel putin imi da un boost de medii si taie capetele de banda . Eu am intrebat daca se gaseste in Romania asa ceva ? Pentru a le aduce din afara m-ar costa in jur de 198 $ perechea . Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 @Aygun@, daca le iei din Romania te vor costa mai mult datorita taxelor vamale si TVA-ului. Ai putea sa le asculti si sa iei decizia de achizitie in cunostinta de cauza si asta ar fi un avantaj. Eu ma gandesc ca aceste traductoare au sunetul influentat de materialul pe care le pui. Altfel suna lemnul, altfel suna sticla, s-ar putea sa-ti placa s-ar putea si fi dezamagit. Ca si tine dealtfel nici eu n-as da 200 de dolari fara sa-mi fie clar daca merita. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 aygun sa nu te superi pe mine, n-am zis cu rautate Ca efect sunt interesante eu mi-am dat cu parerea asa din ce am auzit in filmuletele Link spre comentariu
aygun Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 @maxente - stai linistit ca nu am luat-o astfel . Nu sunt genul ala de "razboinic" al internetului . :)Doar am expus puntul meu de vedere in ceea ce le priveste .@andreivlad1999 - Perfect de acord. Nu se merita sa dai 200$ pe acele transductoare. Eu unul as vrea sa gasesc pe cineva din state care sa le cumpere si sa le trimita el . Poate gasesc vreun amic mariner ce le poate achizitiona direct de la sursa.Multumesc amandoura pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Daca ti le aduce personal atunci poate merita. Daca ti le trimite prin posta atunci apar costuri suplimentare adica TVA, taxa vamala si statul roman nu te iarta. Link spre comentariu
mik Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Au si cei de la Visaton ceva asemanator.Modelul este VS-EX60S-8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum