Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor VGA to HMDI

cos tv

Postări Recomandate

am achizitionat de curand un convertor VGA (INT) in HDMI(IESIRE),pt. vizionare pe LCD(SEG),care are numai 2 EUROSCART,1HDMI,RCA,laptop(FUJITSU-SIEMENS E8010D),care are VGA,USB,fara HDMI.Am setat LCD pe HDMI din meniu,dar nu afiseaza decat un fond albastru sunetul se aude.Pe laptop am instalat WINDOWS XP,ce sfat imi puteti da? :jytuiyu :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nordix

1

• cos tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

trebuie setat din control panel sa iasa semnalul din laptop pe un alt display decat cel al laptopului......la mine pe win 7 se intra in control panel , appearance and personalization , si exista o setare numita ''connect to an external display''....intri acolo apoi te intreaba daca vrei sa se vada pe 2 monitoare sau doar pe cel extern....alegi si treaba e gata..........Cam acelasi lucru trebuie sa il faci si in xp doar ca nu stiu exact de unde.....Bafta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări