lavynyu Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 daca sa formatat hd-ul si nu a ,mers ] daca sa instalat si alt wind dar tot xp si nu a mers atunci imi sustin idea RAMI incearca sa inversezi placutele daca ai mai multe sau daca ai una muto pe alt slot cand scoti placuta sa scoti si bateria laptopului chiar daca nu tine incarata asta preventiv , si iti va merge , nu garantez 100% dar incerci , cel putin asa mai patesc eu asta daca inca nu lai aruncat pe geam Ramii nu au nici o treaba in acest caz plus ca utilizatorul a spus ca win. 7 ai merge perfect ! Interesant este de ce nu sa putut instala xp eu cred ca trebuie sa fie si o rezolvare mai scurta decat ceea explicata de utilizatorul care a deschis topicul ! Link spre comentariu
criss Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 nu au nici o treaba rami, dupa instalare xpul funtioneaza fara probleme, unele hw le pot instala altele nu din lipsa de drivere.... dar pt ce-mi trebuie merge.alta rezolvare nu mai caut si asa mi-am petrecut cu ea cateva seri bune si nu se merita sa mai investighez.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum