Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuit pentru leduri

adrian98

Postări Recomandate

Salut,vreau si eu un circuit pentru 4 leduri(vreau sa le leg in serie pe un pcb) am incercat azi pe unu de la o lanterna care avea circuit intro parte si am scos leuile ei si am pus 3 de ale mele cu rezistor de 220 ohm 0.5W si s-a ars unul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian98

6

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Rezistenta depinde de ce leduri folosesti si la cat le alimentezi . Deci ,ce leduri?

leduri pana la 12V 2mm si tensiunea la care vreau sa le alimentez 6V(4 baterii 1,5)
Link spre comentariu

Rezistenta depinde de ce leduri folosesti si la cat le alimentezi . Deci ,ce leduri?

leduri pana la 12V 2mm si tensiunea la care vreau sa le alimentez 6V(4 baterii 1,5)
scuze 5mm
Link spre comentariu

Fiecare led in parte cu rezistenta si legi grupurile led-rezistenta in paralel .Rezistena de 150ohmi/0,125W .

eu vreau sa fac un pcb sa pun ledurile in serie si la capat rezistenta,crezi ca ar merge?asa era la o lanterna,avea un pcb cu leduri legate in serie si la - o rezistenta
Link spre comentariu

La tensiunea disponibila ,nu .

o sa vorbesc cu domnul profersor dupa 12 mai.Sarbatori fericite!
ceva de genu vreau sa arate pe o linie plus si pe una minus,cam asa era si la lanterna pe care am desfacuto

post-75969-139829623643_thumb.jpg

post-75969-139829623647_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări