adrian98 Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Salut,vreau si eu un circuit pentru 4 leduri(vreau sa le leg in serie pe un pcb) am incercat azi pe unu de la o lanterna care avea circuit intro parte si am scos leuile ei si am pus 3 de ale mele cu rezistor de 220 ohm 0.5W si s-a ars unul. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Rezistenta depinde de ce leduri folosesti si la cat le alimentezi . Deci ,ce leduri? Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 http://www.leduriauto.com/calculator-re ... ru-leduri/ Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 Rezistenta depinde de ce leduri folosesti si la cat le alimentezi . Deci ,ce leduri?leduri pana la 12V 2mm si tensiunea la care vreau sa le alimentez 6V(4 baterii 1,5) Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 Rezistenta depinde de ce leduri folosesti si la cat le alimentezi . Deci ,ce leduri?leduri pana la 12V 2mm si tensiunea la care vreau sa le alimentez 6V(4 baterii 1,5)scuze 5mm Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Fiecare led in parte cu rezistenta si legi grupurile led-rezistenta in paralel .Rezistena de 150ohmi/0,125W . Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 Fiecare led in parte cu rezistenta si legi grupurile led-rezistenta in paralel .Rezistena de 150ohmi/0,125W .eu vreau sa fac un pcb sa pun ledurile in serie si la capat rezistenta,crezi ca ar merge?asa era la o lanterna,avea un pcb cu leduri legate in serie si la - o rezistenta Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 La tensiunea disponibila ,nu . Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 La tensiunea disponibila ,nu .o sa vorbesc cu domnul profersor dupa 12 mai.Sarbatori fericite! Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 La tensiunea disponibila ,nu .o sa vorbesc cu domnul profersor dupa 12 mai.Sarbatori fericite!ceva de genu vreau sa arate pe o linie plus si pe una minus,cam asa era si la lanterna pe care am desfacuto Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum