Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere boxe IQ Ted 4

Vizitator mariustm

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin C.

1

• [i_unit]

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator mariustm

Pentru ca nu am gasit informatii obiective decat pe forumurile din Germania ,m-am riscat si le-am cumparat.Ca prima impresie dupa instalare,m-a izbit cantitatea enorma de bass livrata la inceput putin dezordonata,.Problema s-a rezolvat cu decuplare acustica (placi de granit de 4 cm si spike-uri) si eliminarea din sistem a tuturor cablurilor care transportau prea mult bass.Acum canta pe un sistem Harman Kardon 980,cd-player si amplificator folosit ca preu pentru un monobloc Citation 24.Cabluri folosite DNM Reson ca interconect si Hama silver plated 4mm pentru legaturi boxe.Material audio de teste de la Chesky si Stockfisch records.Vocile feminine foarte bine reprezentate Sara k,Katie Melua fara nici o umbra de colorit artificial.Sunetul instrumentelor este perfect natural chitari pian,bass si tobe fara nici cea mai mica problema de deformatie a sunetului.Pasajele de chitari acustice si bass din piese ca ,, Colour to the moon'' a lui Allan Taylor ,,,No sanctuary here'' Chris Jones sau ,,Keith don't go'' a lui Nils Lofgren sunt fenomenale.Ca test de percutie si tobe piesa ,, News'' de la Dire Straits pasajul de sfarsit este demential.Totul este acolo, toate tobele sunt deosebit de bine reprezentate acustic .Suna de nota 10 ,urmeaza inlocuirea condensatoarelor din filtre cu conzi audio moderni.Timpul totusi isi spune cuvantul.

Link spre comentariu

Vocile feminine foarte bine reprezentate Sara k,Katie Melua fara nici o umbra de colorit artificial.

Tare curios sunt unde le-ai ascultat live pe cele doua ca sa poti face o comparatie si sa-ti dai seama daca ai sau nu colorit artificial.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări