alpyne Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Patesc o situatie inedita cel putin pentru mine.Am un LG GW 620.Problema e ca bateria de 1500mAh se incarca fff greu.In circa 15 ore dabi e la 90% si de acolo nu trece.Asta dupa resetare hard.Inainte de resetare hard,se incarca in 12-14 ore 100%.Mi se parea mult si atunci dar treceam cu vederea prin faptul ca mergea pana la 100%.Tensiunea masurata pe acumulator dupa incarcare 90% era 4.05v.Acumulatorul e Lithium-Ion Polymer 3.7v 1500mAh.Incarcatorul original al telefonului ofera 5,54v tensiune constanta. Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Asa a facut de cand l-ati luat, sau e ceva mai recent ? Nu e normal sa depaseasca 3-4 ore de incarcare in mod normal. Cu alt incarcator nu ati incercat ? Link spre comentariu
alpyne Postat Mai 3, 2013 Autor Partajează Postat Mai 3, 2013 Da,asa a facut de cand l-am luat.E un tel second hand.Ce ar putea asa aiba?In rest functioneaza normal.Daca nu rezolv,ii mai cumpar un acumulator,improvizez un incarcator folosind incarcatorul original LG al telefonului si cat timp folosesc primul acumulator,il incarc pe al doilea si tot asa,ca sa nu fiu nevoit sa astept atata timp.Practic daca procedez asa nici nu ma mai intereseaza ca se incarca in 20 de ore...oricum e Android si astea in general tin foarte putin daca se utilizeaza in foc continuu.Inca un acumulator cu incarcator separat de telefon e minunat. Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Posibil ca incarcatorul telefonului sa nu asigure curentul necesar incarcarii rapide pentru acest telefon.Poate fi original LG, dar sa provina de la alt telefon, cu baterie de capacitate mai mica, mufele in general sunt la fel intre telefoanele aceleiasi marci.Alta varianta e sa fie chiar circuitul de incarcare din telefon de vina, limiteaza curentul de incarcare la o valoare prea mica, de aici si timpul exagerat de mare pentru incarcare.In prima instanta as verifica daca incarcatorul primit o data cu telefonul (fiind SH) este chiar cel care se potriveste. Link spre comentariu
alpyne Postat Mai 3, 2013 Autor Partajează Postat Mai 3, 2013 Am rezolvat.Era problema de contact imperfect sau contact slab.Postez si pentru altii care intampina aceiasi problema si care cauta disperati in alte locuri.Cuplati bine cablul usb in incarcator. Fie ca e vorba de telefon,tableta,etc.Daca patinjeaza si intra usor s-ar putea sa nu fie bine.Tensiunea specificata pe incarcator s-ar putea sa va minta.Daca un contact e slab,rezistenta creste si curentul scade ceea ce duce la o dublare sau chiar triplare a perioadei de incarcare a acumulatorului.Daca era contact intrerupt imi dadeam seama rapid caci se intrerupea incarcarea si gaseam cauza,dar contact era numai ca prea slab si asta m-a intarziat putin in depistare.Se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum