Bamse Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Revin cu o completare : perieanuo suma componentelor, cablajului si a muncii sa o construiesti in regim home made DEPASESTE valoarea ei. Am construit cablaje si cu metoda fotorezist spay tehnica cea mai buna pentru un amator, dar lacul de protectie viasurile (gaurile de trecere) pozitionarea componentelor si designul nu ajunge nici pe departe la nivelu de "fabrica". Mentionez ca proiectarea am facut-o cu OrCAD si cu Proteus. Proiectul arata bine in OrCAD si Proteus dar prelucrarea chimica si mecanica a cablajului o sa lase de dorit. Sa reproiectezi placa de EasyPic este o adevarata provocare (ia mult timp) sa faci produsul finit ... nu cred ca va fi si functional. Daca nu vrei sa cumperi placa orienteaza-te pe ceva mai simplu vezi placa de la Sofian Astept si pareri contra .... cu argumente Toate cele bune !!! Link spre comentariu
Abram Burel Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Referitor la cablaje, pot confirma ca in regim de amator nu poti face o placa decenta dublu-strat cu densitate acceptabila.Lucrez cu placi acoperite cu foto (de-a gata), scot cablaje cu trasee si spatii de 0,4 si sunt foarte multumit, dar daca ma uit pe o placa profi ma apuca invidia.In general, lumea ar trebui sa se ocupe de partea creativa, decat de reinventatul rotii. Iar daca vrei sa inveti sa bati cuie, nu trebuie neaparat sa-ti faci singur ciocanul Link spre comentariu
Vizitator molo2o Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 eu personal folosesc EvB 4.3 si sunt foarte multumit de ea ... raport calitate pret foarte bun alte detalii despre ea gasesti aici http://molo2oblog.blogspot.com/2011/03/placa-de-dezvoltare-evb-43.html Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Trei ani nu e un record. S-a mai raspuns si dupa 5. Link spre comentariu
nooob64 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Placa de dezvolare pentru PIC18F la 3.3V ... avantaje 16KB flash , 3.8KB ram , RTC intern (PIC18F24J11) sunt exemplificate toate perifericele in acel document atasat ... la pretul unui 16F84 cumperi unu de asta de 10 ori mai bun . http://elforum.info/viewtopic.php?f=11&t=76781 Link spre comentariu
sosoi Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 eu personal folosesc EvB 4.3 si sunt foarte multumit de ea ... raport calitate pret foarte bunalte detalii despre ea gasesti aici http://molo2oblog.blogspot.com/2011/03/placa-de-dezvoltare-evb-43.htmlDin cate am vazut e o placa de dezvoltare pentru microcontrolere Atmel, nu prea are legatura cu PIC.Microcontrolerul ATMega32 vine programat cu vre-un program sau e blank? Link spre comentariu
Vizitator molo2o Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 are un program care afiseaza temperatura , dar trebuie sa legi firele intr-un anumit fel ... la inceput daca nu sti ca are ceva pe ea .. o programezi si se duce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum