Ionut Remus Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Prin cateva cautari despre Wireless Audio am dat peste acest chip CC85XX de la TI! Un proiect pus in aplicare se poate gasi la pagina http://www.pavouk.org/hw/purepathwireless/en_index.html, si am ceva nelamuriri! Am citit Datasheet am citit ce spune Pavouk pe pagina cu poriectul dar nu spune exact nicaieri despre receiver. Pana acum am inteles ca trebuie configurat/programat chipul cu aplicatia de la TI dar tot sunt bagat putin in ceata. Oare acelasi montaj trebuie facut si pentru receiver si primul montaj configurat ca Master iar ce-l de-al 2 lea Slave din aplicatie? (ceva de genu' am inteles eu dar nu mi-e clar) Poate cineva are o idee mai exacta!!! Tot ce ma intereseaza este partea de wireless, cu care sa iau semnal din PC si il "prind" in cealalta parte pentru diferite aplicatii..... Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Mai 4, 2013 Autor Partajează Postat Mai 4, 2013 Chiar nimeni nu-si da cu parerea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum