Vizitator davidov Postat August 6, 2006 Partajează Postat August 6, 2006 Cine ma poate ajuta cu o schema de amplificator in punte cu TDA2040?Fara desen de cablaj, numai chema?Multumesc. :prayer: Link spre comentariu
andiy Postat August 6, 2006 Partajează Postat August 6, 2006 Cine ma poate ajuta cu o schema de amplificator in punte cu TDA2040?Fara desen de cablaj, numai chema?Multumesc. :prayer:pai ai una chiar in datasheet Link spre comentariu
XAN77 Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 si eu iti dau un proiect de schema+cablaj pentru un amplif stereo cu TDA20x0 dupa datashet facut, il poti modifica putin pentru punte, succes :yawinkle:e cu Eagle Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Am construit cu finali TDA2040 acest amplificator si merge superb, apropos poate iti achizitionezi TDA2050 vei scoate 50W/8ohm daca il alimentezi la +/-22V 4A cel putin!Fie ca folosesti 2040 sau 2050 recomand o filtrare f buna cel putin 10000micro farazi :finga: Dinferenta intre cei doi finali e puterea livrata si alimentarea in cazul lui TDA2040 +/-16V 2A minimAm atasat schema in punte, spor la treaba.[/code] Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 e cam vechi topicul asta dar mam gandit ca poate sunt si altii ca mine am tot cautat o schema completa cu cablaj cu tot cu vedere dinspre componente adica pozitionarea componentelor pe trasee dar sa fie varianta stereo adica cu 2 tda 2040 sau tda 2030 o singura alimentare simetrica sau asimetrica are cineva asa ceva?sau daca se poate schema in varianta stereo si cu acei tranzistoribd 911 si bd 912 am inteles ca sunt mai fiabile acele amplificatoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum