Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca un Macrotech 5000VZ reparat

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator elamator

Salut.Da,este unul din cele doua .Al doilea am sa-l schimb,vreau sa fie tot Crown,nu Amcron(este o chestie de gust,sant amplificatoare identice).Acum urmaresc doua MA 2400.Tot la Leco ajung :da .

Link spre comentariu
Vizitator prutus

Ce vad eu in filmuletele alea e un semnal asimetric.: mai mare pe partea pozitiva...WHaaaaaaaaay....aaaaaaa..............haaaay.......!?! doar referinta e in punctul zero, de ce...........eeeee...heee..........?

Link spre comentariu
Vizitator

Ce vezi tu, nu vezi nimic, ca esti in plus pe acest topic!

Daca tineai cont de unghiul de filmare si de faptul ca acolo este un QUADRANT ground bridge, realizai din start ca este atit TEORETIC cit si PRACTIC imposibil ce afirmi tu acolo ca semnalul este ASIMETRIC.

te las pe tine sa gindesti de ce afirm asta, oricum NU VEI STI...

Ti-am pus si poza, poate tragi o concluzie...

Oricum degeaba pt tine...

Iar referinta este putin mai sus de zero daca te vei uita atent, inainte de prima filmare, am testat ambele canale cu referintele miscate, ca sa pot sa "incapa" cele 2 sinusoide pe display, vezi si filmul 3.

Totodata pentru interventia ta RAUTACIOASA, ai un semn de mirare catre moderatori, ca sint satul de "colegi de genul tau" si de stilul tau de abordare.

post-6301-139829624252_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator prutus

In fine...port ochelari, dar nu cred ca vad chiar asa de rau.Poate ma insel...Oricum, felicitari pentru faptul ca mai gasesti clienti dispusi sa inlocuiasca toti finalii intr-un amplificator.Eu n-am gasit decat unul in 10 ani.Probabil a contat si faptul ca ti-ai permis sa cumperi finali imperecheati in cantitati mari , probabil si la un pret convenabil.

Link spre comentariu
Vizitator

Ei DA,asa putem discuta!Si da, ca sa poti repara acea industrie interioara, trebuiesc componente de calitate, sint foarte multi bani bagati in ele, dar se recupereaza usor usor.Nu poti face treaba cu componente de slaba calitate, se observa asta si in sculele home destination, unde la +/- 50Vcc, finalii contrafacuti creeaza mari probleme.Numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări