LostCell Postat August 6, 2006 Partajează Postat August 6, 2006 salut.am telefon zapp z110 si asa dori sa stiu daca se poate decoda. astfel incat sa il pot utiliza si pe alte retele(conex orange etc).mesterii de pe la mine zic ca nu pot sa il decodeze.. :axe: Link spre comentariu
pisoiu Postat August 6, 2006 Partajează Postat August 6, 2006 Retelele Orange, Connex si Cosmote sunt retele GSM. Reteaua Zapp este retea CDMA. Tehnologiile sunt total diferite si telefoanele nu sunt compatibile, asa ca nu ai ce decoda. Telefoanele Zapp functioneaza in banda de 450MHz si nici macar nu au card SIM. /pisoiu Link spre comentariu
LostCell Postat August 6, 2006 Autor Partajează Postat August 6, 2006 ok..deci nu este compatibil..dar au card sim(chestia unde bagi cartela nu?)(scuze..am corectat "nu") Link spre comentariu
pisoiu Postat August 6, 2006 Partajează Postat August 6, 2006 Telefoanele Zapp nu au cartela SIM. Au o serie unica care este programata in centrala lor, asa se face identificarea telefonului./pisoiu Link spre comentariu
florinnn22 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 modelul de care spune are loc si pentru card sim, cel mai probabil pentru lansarea cartelelor prepaid, dar in nici un caz nu poate functiona pe alta retea, a da si parerea mea daca mesteri tai nu au stiut sa-ti spuna nu te mai duce cu telefoane la ei s-ar putea sa faca scoala pe ele Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 cu z110 intri pe net cu un upgrade de 9 usd.....deci e mult mai util decat sa il dai pe alte retele :weedman: Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Poti sa-l "decodezi" cumparand alt telefon doar :smt005Asta imi aduce aminte de povestea unui casier de la firma de net la care sunt racordat.Vine un batranel si intreaba, printre altele: "Ce trebuie sa pun si eu la televizor ca sa am internet?". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum