Vizitator sefic Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 am o problema cu un transformator gasit intr-o magazie....daca ma puteti ajuta si pe mine as fi recunoscator.Este plasat intr-o cutie si pe capacul acesteia sunt srise de mana niste date pe o bucata de hartie dar nu stiu daca sunt reale ,deci la 6v are 10A ,la 12V are 25A si mai scrie 12+6V 15A e posibil? Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Nu e corect 6+12/15A, curentul maxim la o legare in serie a N infasurari e dat de curentul celei mai slabe.De exemplu daca ai un secundar de 100A in serie cu unul de 1A, curentul maxim e de 1A Link spre comentariu
Marian Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 @sefic cel mai sigur este sa masori cu un subler diametru exact al sarmei folosite la fiecare infasurare apoi gasesti pe net tabele ajutatoare in caz ca nu te descurci la calculul sectiunii. Link spre comentariu
Vizitator sefic Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 va multumesc pentru atentia acordata...am sa fac cateva masuratori si am sa revin cu ceva date noi,nu stiu sigur daca vor fi efectuate corect dar asta este asa se invata.Cu respect. Link spre comentariu
Vizitator sefic Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 am sa pun 2 poze cu acel traf Link spre comentariu
Vizitator sefic Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 si cea de a doua poza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum