Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator electric pe rau

Vizitator gabi_hantig

Postări Recomandate

Vizitator gabi_hantig

Buna tuturor,acesta este primul meu Thread deschis pe acest forum si problema mea este urmatoarea:In apropierea casei trece un rau (Viseu MM) cu un debit mediu zic eu, as vrea sa construiesc un generator de curent cu turbina sau cu roata de moara. Daca cineva ar putea sa imi ofere cateva date exacte despre ce am nevoie,ce ar trebui sa cumpar sau daca cineva are un astfel de sistem as fi recunoscator daca as primi poze,informatii,indicatii etc.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• misuraelectronic

1

• Ticu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ma tem ca, inaintea problemelor tehnice, exista unele legislative, legate de utilizarea apelor si realizarea amenajarilor hidrotehnice.

Link spre comentariu

e bine sa studiati cu atentie link-ul urmator...

http://www.apweb.ro/microhidrocentrale.htm

anyway , avind in vedere ca toate cursurile de pe apa de pe teritoriul Romaniei se afla in proprietatea statului , ar fi bine sa faceti in prealabil o vizita pe la primaria de care apartineti si sa cereti acolo o consultanta juridica ...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări