Vizitator gabi_hantig Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Buna tuturor,acesta este primul meu Thread deschis pe acest forum si problema mea este urmatoarea:In apropierea casei trece un rau (Viseu MM) cu un debit mediu zic eu, as vrea sa construiesc un generator de curent cu turbina sau cu roata de moara. Daca cineva ar putea sa imi ofere cateva date exacte despre ce am nevoie,ce ar trebui sa cumpar sau daca cineva are un astfel de sistem as fi recunoscator daca as primi poze,informatii,indicatii etc.Va multumesc Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Ma tem ca, inaintea problemelor tehnice, exista unele legislative, legate de utilizarea apelor si realizarea amenajarilor hidrotehnice. Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Ar fi bine sa pui o poza-doua cu situatia in teren, sa se vada ce posibilitati sunt acolo. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 e bine sa studiati cu atentie link-ul urmator... http://www.apweb.ro/microhidrocentrale.htm anyway , avind in vedere ca toate cursurile de pe apa de pe teritoriul Romaniei se afla in proprietatea statului , ar fi bine sa faceti in prealabil o vizita pe la primaria de care apartineti si sa cereti acolo o consultanta juridica ...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum