Vizitator viobio Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Pai Viobio, asta e o conditie esentiala in proiectarea oricarui amplificator (si nu numai). Scoaterea din soclu a unei lampi e echivalenta cu arderea ei. E esential ca daca se arde o lampa, celelalte componente sa nu aiba de suferit. Ar fi culmea sa se arda 6n6 si sa ia foc amplificatorul.... Pai asta e diferenta intre schemele concepute in detaliu si cele mai putin elaborate.Foarte curind o sa fac o vizita Filosofului Sarpe,e rindul meu sa fac cinste! Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 (editat) Căutam de mult timp o schemă PP cu 6p3s-e din care să scot cați mai multi wati! Mulțumesc dl. Vali! Ps. Leg această schemă de contextul creat de dl. Dan Miciu în postul in care foloseste schema de la dl. Lăzăroiu Editat Februarie 1, 2020 de matropower Link spre comentariu
Onesium Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Am o intrebare (de incepator) cu vedere la schema originala, care mi-a starnit interesul. Transformatoarele de iesire trebuie sa aiba o impedanta de 3.8K intre anozi sau de la unul dintre anozi si puntea mediana? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 (editat) Raa=3,8KOhmi.....adica intre anozi. Editat Iulie 4, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum