Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nelamurire la calitatea difuzoarelor

xragon

Postări Recomandate

Buna ziua! Vreau sa fac un amplificator dar nu mam hotarat de cat ...ma gandeam la un 60 , 100 sau unul de 5 watti . Acum ca sa nu fac reclama buna sau proasta am sters siteul de unde provine desi cred ca unii cunosc siteul si ma uitam la preturi si mi se par cam mici http://imageshack.us/f/703/19258414.png/ dumneavostra ce credeti ? Oare se merita sa iau de aici difuzoare de 100 w doar cu 5-6 lei si sa mai scoate si acea putere de 100?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

2

• VTP

1

• hpavictor

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Amice extragon!Ce vrei de la sufletele noastre chinuite, acum, inca in Post!Daca "bagi" 100W intr-un difuzor ce vrei sa iasa ????????? Tot 100W de ce???? Apa, seminte cu nutlineplecabilitate, curmale deshidratate????Nu stii care e randamentul acustic al unui difuzor??? Documenteaza-te! :da

Link spre comentariu

Buna ziua! Vreau sa fac un amplificator dar nu mam hotarat de cat ...ma gandeam la un 60 , 100 sau unul de 5 watti . Acum ca sa nu fac reclama buna sau proasta am sters siteul de unde provine desi cred ca unii cunosc siteul si ma uitam la preturi si mi se par cam mici http://imageshack.us/f/703/19258414.png/ dumneavostra ce credeti ? Oare se merita sa iau de aici difuzoare de 100 w doar cu 5-6 lei si sa mai scoate si acea putere de 100?

Trebuie in mod obligatoriu sa ai un amplificator care sa coste tot 5-6 lei si sa aibă tot 100W , ca sa se potriveasca perfect .Ca doar e Joia mare :) !
Link spre comentariu

La difuzoarele ieftine de productie chinezeasca sau aiurea, mai tai unul sau chiar doua zerouri ca sa te apropii de puterea reala. Ce te astepti la 5-6 lei ?

Link spre comentariu

Totusi pana si eu cu experienta mea putina", imi dau seama ca un difuzor de 5-6 Lei este de cea mai proasta calitate posibila :sparge: (de 6 Lei cumperi o punga de pufarine mare" :ras: )Dupa parerea mea :nas: un difuzor de o calitate medie costa minim 50Lei/buc :cry:(daca ma insel va rog corectati-ma :bataie )

Link spre comentariu

Amice extragon!Ce vrei de la sufletele noastre chinuite, acum, inca in Post!

Imi pare rau daca va chinui, si nu am nimic sufletele ""voastre"", am pus si eu o intrebare ca tot omu' ,ce e asa de grav? Daca gresesc cu ceva in legatura cu raspunsul va rog sa ma corectati!
Link spre comentariu

Nu ma mai ocup de cca. 20 de ani de domeniul audio dar , chiar si eu , imi dau seama ca un difuzor de 100 de Watti "bunicel" nu poate costa cat doua beri , de la supermarket nu de la restaurant :da .Scuze pentru tonul "mistocar" dar intrebarea ta tine mai mult de marketing decat de electronica.

Link spre comentariu
Vizitator

Salut prietene xragon ! Ca sa impaci si capra si varza, iti recomand sa cumperi Amphitoane sau Leningraduri rusesti. Suna destul de bine si sunt ieftine. Gasesti Amphitoane de 100 w si Leningraduri de 200w destul de ieftin. Depinde de sursa. Crede-ma, asa imbini portofelul cu urechea !Toate bune !Cornel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări