vicelord Postat August 5, 2006 Partajează Postat August 5, 2006 Salutare am si eu nevoie de niste Integrate si nu le gasesc prin magazine vb de rc3403sijrc4558sau niste inlocuitori care sa fie identici..... Link spre comentariu
Blind Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 pentru jrc4558 cred ca poti folosi MC4558; UPC4558; TS4558; CJ4558; TS4558; NJM4558; SL4558D; IL4558D; RC4558 si cam atat ca-mi e prea lene sa mai dau copy/paste. Intra pe http://www.alldatasheet.com si cauta datasheet-ul pentru circuitul tau (sau in alta parte), afla ce e si ce face (din cate am inteles la ora asta "matinala" e un am operational dual) apoi da search cu included in care scrii doar cifrele din denumirea integratului. O sa iti apara o lista de vre-o 4-5 pagini cu diverse componente. Te uiti la descrierea lor si vezi ce ti se potriveste, tragi datasheet-ul si compari. Scuze daca jrc-ul tau nu era un AO dual, retine principiul de cautare al echivalentelor pt integrate :yawinkle: un exemplu de echivalent pt celalalt circuit..UPC3403C (Ground Sensing Quad Operational Amplifier sau HIGH PERFORMANCE QUAD OPERATIONAL AMPLIFIER); MC3403D Spor la explorat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum