Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

integrate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vicelord

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pentru jrc4558 cred ca poti folosi MC4558; UPC4558; TS4558; CJ4558; TS4558; NJM4558; SL4558D; IL4558D; RC4558 si cam atat ca-mi e prea lene sa mai dau copy/paste.

Intra pe http://www.alldatasheet.com si cauta datasheet-ul pentru circuitul tau (sau in alta parte), afla ce e si ce face (din cate am inteles la ora asta "matinala" e un am operational dual) apoi da search cu included in care scrii doar cifrele din denumirea integratului. O sa iti apara o lista de vre-o 4-5 pagini cu diverse componente. Te uiti la descrierea lor si vezi ce ti se potriveste, tragi datasheet-ul si compari.

Scuze daca jrc-ul tau nu era un AO dual, retine principiul de cautare al echivalentelor pt integrate :yawinkle:

un exemplu de echivalent pt celalalt circuit..UPC3403C (Ground Sensing Quad Operational Amplifier sau HIGH PERFORMANCE QUAD OPERATIONAL AMPLIFIER); MC3403D

Spor la explorat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări