Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dezinstalare antivirus

mircea2

Postări Recomandate

Salut,cum dezinstalez antivirusul default WINDOWS DEFENDER integrat in Windows 8 pentru a instala un alt antivirus cumparat la care am licenta?m-am uitat in control panel si nu figureaza in lista de programe.astept sugestiile dvs.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

3

• nordix

2

• mircea2

2

• DonNCSS

2

Top autori în acest subiect

Windows Defender este o componenta a lui Windows 8 si nu poate fi dezinstalat. Poate fi dezactivat. In Control Panel gasesti iconita cu Windows Defender si de acolo dezactivezi programul. Eu nu am pe compul meu Win8 si de aceea nu stiu sa-ti spun pas cu pas ce trebuie sa faci.Spor la dezactivat.

Link spre comentariu

daca este o componenta a windows-ului inseamna ca in mod normal ar trebui sa se dezactiveze singura in momentul instalarii noului antivirus......la fel se intampla si in cazul firewall-ului...cel de la windows se dezactiveaza singur cand instalezi un nou firewall....Spor....

Link spre comentariu

daca este o componenta a windows-ului inseamna ca in mod normal ar trebui sa se dezactiveze singura in momentul instalarii noului antivirus......la fel se intampla si in cazul firewall-ului...cel de la windows se dezactiveaza singur cand instalezi un nou firewall....Spor....

eu stiu ca dezactivarea nu e echivalenta cu dezinstalarea,nu pot avea doua programe antivirus pe acelasi computer.
Link spre comentariu

Cand instalezi un antivirus nou pe pc(sau laptop),windows defender devine inactiv,din cauza ca ar creea conflicte s.a.m.d,dar ideea este ca se dezactiveaza singur si nu exista dezinstalare sau stergere caci atunci ai corupe windowsul. :sparge:

Link spre comentariu

Voi faceti presupuneri cu dezactivarea? Ce motiv ar avea Win Defender sa se dezactiveze cand se instaleaza un alt program antivirus ? Niciunul. Va sta binemersi activ zicand ca el a venit odata cu Windows-ul si ca e dreptul lui sa fie acolo. Daca vine unul in vizita la tine acasa tu ce faci? Iti iei bagajele, pleci si il poftesti sa stea in casa ta ?Cine zice ca nu poti avea 2 sau mai multe programe antivirus pe un computer? Poti avea si 4 programe antivirus pe acelasi Windows si toate 4 sa fie active. Asta nu inseamna ca Windows-ul va fi protejat mai bine. Cele 4 programe antivirus se vor bate cap in cap iar sistemul se va misca deosebit de greu spre paralizie.

Link spre comentariu

Nu stiu cum se intampla pe win8,dar la mine,cel putin,pe win7 cand am instalat un antivirus,defender-ul s-a dezactivat de bunavoie.P.S:Oricum nu ar avea vreun rost sa folosesasca si windows defender,mai ales ca gaseste virusi din craciun in paste.

Link spre comentariu

E foarte adevarat ca WinDefender e cu putin mai bun decat un anunt prin care se interzice accesul virusilor in computer :ras: Personal nu am incercat sa vad daca se dezactiveaza WinDef la instalarea altui AV. Am patit ca mi-a facut urat la instalarea altui AV drept pentru care, atunci cand instalez un AV, dezactivez in prealabil WinDef ca sa nu imi dea rahaturi ( a se citi cacaturi . Scuzati rahatofonia).Asa ca cel mai sigur dezactivezi WinDef si apoi instalezi antivirusul, ca sa fii sigur ca nu se incurca in stiinta.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

eu stiu ca dezactivarea nu e echivalenta cu dezinstalarea,nu pot avea doua programe antivirus pe acelasi computer.
Poti avea cele 2 programe concomitant deoarece windef se DEZACTIVEAZA....deci nu incurca antivirusul instalat....Da-I bataie cu incredere.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări