Vizitator costel21d Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Cine stie cum se deblocheaza un Nokia 1680c-2. Am incercat sa-l resetez la setarile din fabrica, i-am introdus corect codul de securitate, s-a restartat iar acum cand il deschid imi cere sa pun noul cod de securitate si sa-l confirm iar dupa ce-l confirm nu se mai intampla nimic. Nu mai apare meniu, nimic, apare doar "Debloc" pe ecran si atat. Merge sa fiu sunat si sa raspund dar eu nu pot initia niciun apel.Am fost la un service GSM si mi-au zis ca trebuie resoftat si costa 30 lei.Telefonul nu face mai mult de 60 - 70 lei iar sa-l resoftez nu cred ca merita.Voi ce parere aveti ? Link spre comentariu
Vizitator costel21d Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Crede-mă, am incercat! Nu merge ... cred ca are vreo problemă la soft ... ceva nu a ieșit bine.Am executat aceleași manevre pe un alt nokia 2610 si a mers ok, nu mi-a mai cerut sa introduc un nou cod de securitate. Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Trebuie rescris CNT-o portiune din soft.Cine face asta va rescrie complet softul.Alta solutie nu e. Link spre comentariu
Vizitator costel21d Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Cine mă poate ajuta cu resoftarea la un preț mic ? Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Buna Introduci aici IMEI-ul si primesti codul de deblocare.Nu merge la telefoane noi,doar la modele mai vechi. http://nfader.su/ Spor Alex Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Ce sa faca cu programul,el are nevoie de resoftare nu de deblocare! Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Daca vrei doar sa resetezi codul de securitate incearca cu softul numit bb5tools (sper sa nu ma insel). Pentru resoftare prin cablu de date fara box am dat mai demult un link spre un clip de pe youtube care arata cum se face. Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 1680c-2 nu e platforma bb5 e dct4+ daca imi aduc bine aminte deci bb5tools e inutil.Resoftarea nu se face fara un box si un cablu rj45,pe usb nu se poate. Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Foarte corect, nu este BB5. Doar pe box + cablu merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum