Vizitator wert-trew Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Ajutatzima cu o problema... mia ieshit mufa ce duce la monitor de pe MB... am opservat un bin deformat incercind sa-l indrept am scurtcircuitat intre pini de la mufa ... am uitat sa scot acumulatorul ... akum cum apas power 2...3 sec shi se stinge ....ajutatzima sa gasesk prob... multumesk Link spre comentariu
laur_12 Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 cauta pe partea de sursa sigurante rapide tip SMD cu mare atentie masurate la rece cu un multimetru ....bafta Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 akus incerc........... Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 cauta pe partea de sursa sigurante rapide tip SMD cu mare atentie masurate la rece cu un multimetru ....bafta sigurantele sunt in ordine...am gasit o piesa smd defectata scrie pe ea 979 ultima cifra nu sunt sigur ca e 9 deoarece e strapunsa ... nu se vede bine...sa intzaleg ca e tranzistor??? Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 ajutatima sa intzeleg ce fel de tranzistor pnp sau npn ?pe net nui multa informatie am gasit ca e asemanator cu... 2SC979A n-p-n Рк 0,3вт Uкэ 100В Iк 0,1Аnu sunt sigur... Link spre comentariu
mastodontu Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 un model de laptop?un model de placa de baza?si o poza mai clara, cu piesa respectiva Link spre comentariu
VIFCOR Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Asus model.... ? ca sa cautam o schema. Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 un model de laptop?un model de placa de baza?si o poza mai clara, cu piesa respectiva Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 un model de laptop?un model de placa de baza?si o poza mai clara, cu piesa respectiva Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Asus model.... ? ca sa cautam o schema.F3JR asus F3JR MAIN BOARD Link spre comentariu
VIFCOR Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Asus model.... ? ca sa cautam o schema.F3JR asus F3JR MAIN BOARDO sursa sigur e defecta, Atentie la interventie...http://elektrotanya.com/asus_f3jr_rev_2 ... nload.html Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Asus model.... ? ca sa cautam o schema.F3JR asus F3JR MAIN BOARDmersi de schema ..ce ai in vedere o sursa e defecta .... poate sate intreb ceva ....poate fie defectat VGA-ul shi NORTH BRIDGE?daca eu cind am scurtcircuitat mufta ceea PC-ul era deconectat numai acumulatorul nu l-am scos ... se alimenteaza in cazul acesta VGA-ul shi NORTH BRIDGE....de ce eu te intreb ... l-am dus la testare shi miau inceput a spune multe shi marunte... ca nu face de reparat ca sa ars pese de la alimentare... VGA-ul shi NORTH BRIDGE... shi asta ma framinta cum fac ei testarea shi cum au intzeles k e ars VGA-ul shi NORTH BRIDGE... fara sa scoata ceva...shi daca au testat ei corect ... eu ash zice ca prob e de la tranzistor... sper sai gasesc seria pe schema ... Link spre comentariu
VIFCOR Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Nu e treaba de amator, pe mufa de LVDS vine si tensiunea bateriei pt invertor.Ce scurt ai facut poti identifica dupa schema.Daca ai avut ghinion maxim, posibil sa fi deteriorat un cip. Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Nu e treaba de amator, pe mufa de LVDS vine si tensiunea bateriei pt invertor.Ce scurt ai facut poti identifica dupa schema.Daca ai avut ghinion maxim, posibil sa fi deteriorat un cip.se primeshte ca LVDS are 30 pini si mai este o mufa 20 pini eu am scurtircuitat cea de 20 dupa schema reese ca e la invertor... eu tin minte ca am vrut sai intrept pinul deoarece nu facea contact bine shi uneori se stingea monitorul adica numai lumina(se intuneca) dar in rest se vedea la el shi eu o mai ashezam si mai mergea...pina am facut prostia...se primeshte ca am scurtcircuitat pin 19 - 20 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum