STReight Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Salut . Am un amplificator TDA7294 , si il folosesc pe subwoofer. As vrea sa-i fac un filtru activ cu LM324N.Ar suna bine un sub cu un astfel de filtru ?Imi puteti da o schema? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Un operaţional mai prost nu ai găsit? Pune TL074 (e compatibil pin la pin) şi foloseşte google cu încredere. Link spre comentariu
STReight Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Un operaţional mai prost nu ai găsit? Pune TL074 (e compatibil pin la pin) şi foloseşte google cu încredere.Nu ! Pentru ca am 2 LM324. Chiar asa rau este? Link spre comentariu
STReight Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Cred ca o sa fac un Bass booster ,cu lm342 in loc de tl072.este bun de ceva ? Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 deci...LM324 este un Operational de uz general. TL074 e doar vreo 2-3 lei la un magazin de electroonica si este unul din cel mai utilizat Operational Low-cost in aplicatiile audio!Va functiona si LM324 dar din pacate nu se poate astepta la o calitate audio prea buna,fie nu suna cum trebuie fie distorsioneaza...in concluzie fa un efort si ia un TL074. Daca vrei o calitate audio mai presus de normal pai atunci cauta p-aici pe forum si alege dintr-o multitudine de operationale de inalta calitate, desigur si costul pe masura!Eu personal mi-am facut filtre active si am folosit TL072 si suna foarte bine! Link spre comentariu
STReight Postat Mai 2, 2013 Autor Partajează Postat Mai 2, 2013 Atunci o sa iau tl074 Link spre comentariu
tranzistoras Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Ce alte operationale recomandati? sa zicem de top. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 ce am folosit eu a fost OPA2134 si OPA134! Dar asta era pe la ineput cand am inceput sa ma joc cu operationalele, iar pe vremea aia astea mi sau recomandat, dupa aia am inceput sa profundez despre ele si am realizat ca pentru ce imi trebuia TL072 isi face treaba mai mult decat bine si este si ieftin. Cu siguranta sunt si altele mai bune, dar vazusem cu ceva timp in urma un topic aici pe forum despre tot felul de operationale cu pareri pro si contra dar nu mai stiu unde e! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum