Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 12V 500mA in comutatie

Vizitator stefly

Postări Recomandate

Vizitator stefly

Salut tuturor doresc o schema da sursa de alimentare in comutatie de la retea la 12v sau mai mult pana in 30 v cu o putere da maximum 1000 de mah 500 ar fi de ajuns sursa va inlocui un transformator care statea in standby si alimenta continuu un cititor de proximitate cu 25mah si in sarcina cititorul cu 70mah si un sistem facut de mine pentru porti batante care cu toate releele cuplate maxim 300mah problema e ca transformatorul desi era unul romanesc de 2A cu un bobinaj primar fara economie asta vara sa supraincalzit si neavand protectie sa ars.a mers peste un an fara oprire.doresc o sursa simpla fara stabilizator deoarece sistemul proiectat de mine pentru poarta are deja unul reglabil cu LM317 care merge OK.astept idei,scheme,multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• Bandi Szasz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Gasiti convertor universal Well de la 1.5V- pana la 12V reglabil eu am 2 unu de 500mA si unul de 600mA pretul este in jur de 40-50 lej. Ale mele merg continu alimentand o statie meteo. Cred ca merg mai bine de un an fara oprire si nam avut probleme cu el. Mi sa spus ca au si sigurante de suprasarcina deci chiar daca vreau sa le ard nu pot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări