Vizitator stefly Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Salut tuturor doresc o schema da sursa de alimentare in comutatie de la retea la 12v sau mai mult pana in 30 v cu o putere da maximum 1000 de mah 500 ar fi de ajuns sursa va inlocui un transformator care statea in standby si alimenta continuu un cititor de proximitate cu 25mah si in sarcina cititorul cu 70mah si un sistem facut de mine pentru porti batante care cu toate releele cuplate maxim 300mah problema e ca transformatorul desi era unul romanesc de 2A cu un bobinaj primar fara economie asta vara sa supraincalzit si neavand protectie sa ars.a mers peste un an fara oprire.doresc o sursa simpla fara stabilizator deoarece sistemul proiectat de mine pentru poarta are deja unul reglabil cu LM317 care merge OK.astept idei,scheme,multumesc Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 E sub 20 lei unul, de ce l-ai confectiona? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Ah reprezinta capacitatea, A reprezinta curentul. Nu exista nici o legatura (directa) intre cele 2 marimi fizice! Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Gasiti convertor universal Well de la 1.5V- pana la 12V reglabil eu am 2 unu de 500mA si unul de 600mA pretul este in jur de 40-50 lej. Ale mele merg continu alimentand o statie meteo. Cred ca merg mai bine de un an fara oprire si nam avut probleme cu el. Mi sa spus ca au si sigurante de suprasarcina deci chiar daca vreau sa le ard nu pot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum