mercenarx Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 are cineva idee cu ce se poate inlocui procesorul din titlu?e pe un sasiu Philips G90AE si nu vrea sa ia telecomanda deloc (semnalul ir intra corect in microprocesor)am diferite TMP uri dar fara terminatia R305banuiesc ca nu arew echivalent , dar poate obtin si o confirmare..thx! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 TMP47C434N-3555 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Ce telecomanda ar merge la acest sasiu ? > cum se face memorarea setarilor (lumina, volum .culori ) ?? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Ce telecomanda ar merge la acest sasiu ? > cum se face memorarea setarilor (lumina, volum .culori ) ??Se pare ca varsta i-si spune cuvantul >>adica vederea >> nu am observat tasta store de pe panou !! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Ce telecomanda ar merge la acest sasiu ? > cum se face memorarea setarilor (lumina, volum .culori ) ??Telecomanda P1690 si P1696. Link spre comentariu
palcu ion Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 au fost cam "firave",n-am gasit intregi pe niciun sasiu cu probleme,cred ca e greu de gasit,asteapta,totusi,poate are cineva pe aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum