Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DT-832 rog sfat depanare / schema

Vizitator ccoalex

Postări Recomandate

Vizitator ccoalex

Am reusit sa fac vechiul meu multimetru DT-832 (din piata) sa nu mai masoare curentul pe ramura de 10A (a fost simplu credeti-ma). Restul masuratorilor le face la fel de corect ca inainte pe toate functiile inclusiv DCA : adica folosind o baterie obosita cu cca 1V pe setarea de 200mA arata cca147mA (adica rezonabil) daca insa mut borna si comutatorul pe 10A atata 7.58A adica abereaza saracu`. Sa nu lungesc vorba am ceva cunostinte si scule pt a-l repara dar nu stiu cum si de aceea va cer ajutorul.Multumesc Alex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ccoalex

Multumesc leoncris ,Am asa schema / voltcraft / dt9208 / DAVOMETER analogR0 (0.01) / 0.1 / 0.1 / 0.0 R8 (0.99) / 1.1 / 1 / 1R9 (9) / 9 / 9 / 8.8ce-i drept 0.01 aduce a 0 dar dupa valori si culoarea neagra a suntului ro cred ca pe asta l-am mincat si alt sunt n-am de unde-i pune. Da si lipitura este mata la culoare. Am rezolvat-o.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări