Vizitator ccoalex Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Am reusit sa fac vechiul meu multimetru DT-832 (din piata) sa nu mai masoare curentul pe ramura de 10A (a fost simplu credeti-ma). Restul masuratorilor le face la fel de corect ca inainte pe toate functiile inclusiv DCA : adica folosind o baterie obosita cu cca 1V pe setarea de 200mA arata cca147mA (adica rezonabil) daca insa mut borna si comutatorul pe 10A atata 7.58A adica abereaza saracu`. Sa nu lungesc vorba am ceva cunostinte si scule pt a-l repara dar nu stiu cum si de aceea va cer ajutorul.Multumesc Alex Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Poftim .Verifica cele 3 ... rezistente.Una , decalibrata. Link spre comentariu
Vizitator ccoalex Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Multumesc leoncris ,Am asa schema / voltcraft / dt9208 / DAVOMETER analogR0 (0.01) / 0.1 / 0.1 / 0.0 R8 (0.99) / 1.1 / 1 / 1R9 (9) / 9 / 9 / 8.8ce-i drept 0.01 aduce a 0 dar dupa valori si culoarea neagra a suntului ro cred ca pe asta l-am mincat si alt sunt n-am de unde-i pune. Da si lipitura este mata la culoare. Am rezolvat-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum