Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme TDA 2003

Postări Recomandate

Salutareee! Cum vine 1 mai m-am apucat sa fac un amplificator pentru padure(auto).Adica sa fac o boxa activa mai exact.M-am gandit la tda 2003 fiind si schema simpla.M-am apucat si am facut schema test circuit din datasheet.Totu bun pana la auditie...suna prost de tot...iar daca leg si C5,R3 se aud pocnete si intreruperi in boxa... Sa fie din cauza lui R1 care l-am pus de 330 ohmi ?? As mai avea inca un tda 2003,un tda 2004,un tda 2030(poate o fi o schema mai simpla)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator prutus

si daca auzeam de aceasta laudabila initiativa acum 8 ani ma impuscam in cap. acum mi s-au terminat gloantele...ia-ti de la second un cas auto cu integrate in clasa d pe iesire, daca vrei sa te tina si bateria si sa mai vanezi si o mierla sau o privighetoare .Or sa faca infarct si cartitele si coropisnitele daca dai guta la maxim.Parerea mea...la padure du-te cu amplificatorul de fluier si mainile goale fratioare ca daca erai prin alte tarisoare iti luai si amenda pt DISCOTECA ANIMALELOR.

Link spre comentariu

Unde am fost eu n-a fost niciodata nimeni asa ca nu am deranjat pe nimeni.Si da a mers super tda 2030.Eu am pus o intrebare normala ca oricare user. Si guta nu prea ascultam mai degraba ascultam de alde nicu paleru si azur de pahar,o hora ceva.Topic closed

Link spre comentariu
Vizitator prutus

imi plac romanii...tot anul se pang ca "la tati ni-i greu", dar de 1 mai cand in franta se sparg vitrinele la magazine, se da foc la autoturisme si se protesteaza cu bolovani ai nostri petrec si invata privighetorile sa cante cu tda2030...suflet de artist

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări