Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi achizitie boxe noi

Vizitator iulianono

Postări Recomandate

Vizitator iulianono

Salutari,m-am decis sa cumpar o pereche noua de boxe. Deja ascult muzica pe niste ARCUS-uri model s3 si sunt multumit de ele, doar ca vreau sa ridic nivelul. Astept pe cei cunoscatori cu sugestiiMultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

2

• zal

1

In mod normal, ar trebui sa dai detalii legate de restul sistemului (surse, amplificare), precum si de bugetul alocat... altfel, nu vad cum ar putea userii sa vina cu sfaturile potrivite...

Link spre comentariu

Nu pot gasi boxe noi de nivelu la ARCUS AS 3 cu 500 lei (monitor, bineinteles) abia pe la 2000 lei te poti apropia cat de cat.

Folosesc difuzoare de calitate mareca Seas , iar filtrele sunt facute cum trebuie.

Ceva mai bun tot de la Arcus sunt fratii mai mari AS 4,5,6 sau versiunile putin mai vechi pe 3 cai TM 65,85,95 etc..

Link spre comentariu

Oricum, acel Onkyo nu e făcut să reziste la maxim pe sarcini de 4 Ohmi, aşa că dacă nu-l schimbi pe el, caută boxe de 8 Ohmi.

Dl @Zal cred ca exagerati putin cu sarcinile de 4 ohmi, Este un amplificator "Home Use" din gama consumers, nu cred ca il foloseste cineva la maxim o perioada indelungata sa se puna o astfel de problema.90% din amplificatoarele ce fac parte din gama consumers nu rezista la maxim pe 4 ohmi, ce facem acuma ne cumparam amplificatoare gen krell, pass labs, mark levinson ca sa reziste la maxim pe 4 ohmi. Aproape tot pe orce domeniu in lumea asta daca este folosit la maxim o perioada mai lunga se strica....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări