Vizitator iulianono Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Salutari,m-am decis sa cumpar o pereche noua de boxe. Deja ascult muzica pe niste ARCUS-uri model s3 si sunt multumit de ele, doar ca vreau sa ridic nivelul. Astept pe cei cunoscatori cu sugestiiMultumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 In mod normal, ar trebui sa dai detalii legate de restul sistemului (surse, amplificare), precum si de bugetul alocat... altfel, nu vad cum ar putea userii sa vina cu sfaturile potrivite... Link spre comentariu
Vizitator iulianono Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Corect ...... buget 400-500 ron sau mai mult linia pe care o am este onkyo si merge pe 8 si 4 ohmi 60 si 90 Wmultumesc Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Nu pot gasi boxe noi de nivelu la ARCUS AS 3 cu 500 lei (monitor, bineinteles) abia pe la 2000 lei te poti apropia cat de cat. Folosesc difuzoare de calitate mareca Seas , iar filtrele sunt facute cum trebuie. Ceva mai bun tot de la Arcus sunt fratii mai mari AS 4,5,6 sau versiunile putin mai vechi pe 3 cai TM 65,85,95 etc.. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Oricum, acel Onkyo nu e făcut să reziste la maxim pe sarcini de 4 Ohmi, aşa că dacă nu-l schimbi pe el, caută boxe de 8 Ohmi. Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Oricum, acel Onkyo nu e făcut să reziste la maxim pe sarcini de 4 Ohmi, aşa că dacă nu-l schimbi pe el, caută boxe de 8 Ohmi.Dl @Zal cred ca exagerati putin cu sarcinile de 4 ohmi, Este un amplificator "Home Use" din gama consumers, nu cred ca il foloseste cineva la maxim o perioada indelungata sa se puna o astfel de problema.90% din amplificatoarele ce fac parte din gama consumers nu rezista la maxim pe 4 ohmi, ce facem acuma ne cumparam amplificatoare gen krell, pass labs, mark levinson ca sa reziste la maxim pe 4 ohmi. Aproape tot pe orce domeniu in lumea asta daca este folosit la maxim o perioada mai lunga se strica.... Link spre comentariu
Vizitator iulianono Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Multumesc tuturor pentru sugestii. Ma intereseaza ceva SH sunt multe modele pe okazii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum