Vizitator everest4all Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Buna ziua. Am o rugaminte. Imi poate spune cineva daca automatele de scara duc un numar limitat de becuri? Am mai montat un bec si un buton la parterul blocului, si 2 zile a mers bine. A 3-a zi a inceput automatul sa bazaie. Cu tot cu becul montat de mine sunt 6 becuri iar automatul este de tip vechi. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 De cat 3este becul, de 100w ? Link spre comentariu
Vizitator everest4all Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Da este de 100 w. Link spre comentariu
Vizitator everest4all Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 off, contactorul a inceput sa bazaie, are 10A Link spre comentariu
Vizitator everest4all Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Oare l-am suprasolicitat? Link spre comentariu
jokerul verde Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Oare l-am suprasolicitat?pai la 6 becuri ai doar 2,72A ....deci nu este...asta problema...poate la contacte ai ceva.... Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Scoate becul suplimentar si vezi daca se revine la starea initiala...Mi se pare putin probabil sa fie sensibil la o crestere de la 500 la 600W.Eventual pui 75W peste tot si asa cobori la 450W in total! Link spre comentariu
Vizitator everest4all Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Multumesc pentru raspunsuri, voi scoate becul suplimentar de curiozitate. Link spre comentariu
em2006 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Scoaterea becului suplimentar nu va avea nici un efect.Bazaitul tine de miezurile magnetice, arcuri, etc, nu de sarcina pe contacte.Trebe demontat, curatat bine si pasuit miezurile, eventual schimbarea arcurilor ori reglarea acestora.De multe ori, simpla curatare a miezurilor magnetice rezolva problema. Link spre comentariu
Vizitator everest4all Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Am curatat miezurile dar tot bazaie.Cum se regleaza arcurile? Link spre comentariu
morarul Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Daca este contactor cu bobina alimentata in curent alternativ, vezi ca miezul magnetic al contactorului este compus din doua jumatati de tip E.Sunt doua cazuri posibile :1. pe fiecare jumatate de tip E, pe una din coloanele exterioare miezului, adica nu cea din mijloc unde intra bobina contactorului, exista doua crestaturi in care intra o spira din cupru, pusa in scurt si care este fixata in canalul practicat in tole.verifica daca aceasta spira nu este intrerupta si este bine fixata in canal.In acest caz, cand exista pe fiecare jumatate de miez de tip E cate o spira in scurt, la asamblarea miezurilor ele nu trebuie sa cada cap in cap ci pe coloane opuse, adica una pe coloana stanga iar cealalta pe coloana dreapta.2.varianta cu spire in scurt doar pe una din jumatatile de tip E ale miezului electromagnetului, si dispuse pe extremitatile stanga/ dreapta ale jumatatii de miez de tip E.si in acest caz este valabil de verificat fixarea spirei in canalul practicat in miez, cat si faptul sa nu fie intrerupta.Daca este releu de curent alternativ, atunci pe miezul central, adica pe cel care se afla bobina releului, pe jumatate din sectiunea centrala in zona superioara unde calca paleta cu contacte , sau armatura mobila a releului, tot la fel se afla fixata o spira de cupru pusa in scurtcircuit.La fel se verifica integritatea ei cat si fixarea ferma in canalul practicat in miez.Pentru alte tipuri de elemente de executie ( relee, contactoare te rog precizeaza amanunte ) Link spre comentariu
Vizitator everest4all Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Multumesc pentru raspunsuri, am gasit pe acasa un contactor asemanator, dar la care lipseau lamelele de contact. Am reusit sa fac din 2 , unu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum