Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV FINLUX LED model 24FLHYR910L service menu

norad

Postări Recomandate

Va salut,Cum se intra in meniul de service la TV-ul Finlux model 24FLHYR910L ?Vreau sa-i reglez volumul la o valoare maxima prestabilita (eventual, sa-l trec si in Hotel mode, pentru a nu putea fi alterate modificarile).Cred ca are sasiu Vestel.Nu-l pot desface. E inca in garantie si proprietarul nu vrea sa se umble fizic la TV.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

7

• tehtronics

2

• dan cod

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca-i sasiu de Vestel 11ak...19; 20; 25; 30; 33; 36; 37; 45; 46; 49; 53 intrarea in service mode se face tastand MENIU-4-7- 2-5. Telecomenzi 3040 sau P2500Pentru sasiul Vestel 11ak18; 11ak28; 11ak41 si 11ak52 intrarea se face tastand MENIU-1-6-7-5. Telecomanda 2050Pentru 11ak16 MENIU-3-2-9-7, telecomanda P3046

Link spre comentariu

Daca-i sasiu de Vestel 11ak...19; 20; 25; 30; 33; 36; 37; 45; 46; 49; 53 intrarea in service mode se face tastand MENIU-4-7- 2-5. Telecomenzi 3040 sau P2500Pentru sasiul Vestel 11ak18; 11ak28; 11ak41 si 11ak52 intrarea se face tastand MENIU-1-6-7-5. Telecomanda 2050Pentru 11ak16 MENIU-3-2-9-7, telecomanda P3046

... vezi ca te acuza "cata82" de plagiat :da viewtopic.php?f=17&t=145743#p1285774
Link spre comentariu

N-am probleme de genu asta :da :daTotusi omu a specificat faptul ca TV-ul e LED, eu am postat intrarea in service mode de la CRT dar tinand cont de faptul ca e produs tot de catre Vestel poate are noroc cu una dintre combinati.

Link spre comentariu

Multumesc.Am intrat in meniul de service cu Menu 4725, insa nu stiu de unde sa modific nivelul maxim al volumului.O sa pun niste poze cu meniul service, sa nu ma apuc sa modific aiurea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am sesizat ca doar cateva optiuni pot fi modificate (de ex. USB Logging) cu tastele stanga-dreapta.Valoarea de la Volume Level (actual 15) poate fi modificata sau e doar Read Only ? Daca da, ce taste se folosesc ?

Link spre comentariu

Cu tastele stanga-dreapta pot fi modificate valorile din sub-meniul "Video Settings". Apare in coltul din stanga jos o pictograma langa care apare "Change value".La sub-meniul Options 1, apare pictograma cu un zero barat langa care scrie Read Only. Nu pot modifica valoarea "Volume Level".

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator Doran Adrian

Am si eu aceiasi problema, am intrat in meniul de service si nu pot modifica volume level (24 in cazul meu) imi scrie Read only. Televizorul e tot Finlux. Nici in Hotel mode nu am reusit sa urc valoarea sunetului. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!

Link spre comentariu

Puneti o poza cu meniul in care ati incercat sa modificati nivelul volumului.

La TV-ul Finlux mentionat in titlu, valoarea volumului in meniul "Hotel mode" poate avea valorile intre  0 si 65.

Link spre comentariu
Vizitator Doran Adrian

O sa pun poza insa acum sunt la servici , dar pana atunci incerc sa fiu mai explicit. La tv se aude destul de incet cand dau volumul la maxim. Am intrat in service menu, tastand MENU 4725 , iar la submeniul Options 1 , unde apare Volume level, arata valoarea 24 , care nu o pot modifica , aparand in stanga jos Read only.In Hotel mode (Menu 7935) pot modifica valorile dar nu ma ajuta cu nimic.Caci la fel de tare se aude.

Editat de Doran Adrian
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări