Vizitator EHM Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 nu stiu daca am postat bine aici dar sincer am nevoie mare de ajutor de la voi am un TV care are nevoie de piesa asta : SSM4532GM http://www.siliconstandard.com/new_data ... 4532GM.pdf un unchi de-al meu este electronist insa el in Braila nu gaseste aceasta piesa acum incerc eu din rasputeri sa o gasesc in Bucuresti am fost din magazin in magazin cu acel datasheet printat si am intrebat lumea nimeni nu ma poate ajuta sau cel putin asa se pare sincer stie cineva de unde pot lua piesa asta in Romania ma refer gasesc pana si pe web diferite variante : care au in componeta acest 4532GM sincer NU stiu care e varianta corecta sunt total pe dinafara va rog daca ma poate lamuri cineva K Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 IRF7309 N/P-MOSFET, 30V, 4A/-3.5A (4,84 RON (Pretul include TVA) Link spre comentariu
Vizitator EHM Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 IRF7309 N/P-MOSFET, 30V, 4A/-3.5A (4,84 RON (Pretul include TVA)sa inteleg ca e aceeasi chestie ?stii de unde il pot lua ? cand ma duc la magazin ce le zic ca e ? anume cum cer ? ca faza cu hartia in mana ... datasheet nu prea merge ... Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Gasesti pe maica domnului , sau pe net la ... adela...la pretul specificat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum