Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina spalat BEKO WMF76141

Postări Recomandate

Salutare, am si eu o masina de spalat BEKO, care in tipul functionarii s-a oprit subit. La realimentare se aude un tacanit, exact ca la sursele in comutatie cand au scurt pe iesire.Modelul masinii este WMF76141, pe cablaj am gasit scris EROS_SMPS_GO72 27032007 BY AR001870-HO.Eu banuiesc ca ar fi integratul raspunzator de sursa de alimentare, si anume un KC5714 dar nu am gasit nimic despre el sau vre-o schema a acestui modul.Mai exista un cod, lipit pe radiator BA121C.Va rog sa ma ajutati cu o schema, un indiciu, orice ar putea fi util pentru depanare.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

3

• validae

1

Top autori în acest subiect

Poti pune o poza cu placa de comanda, sa se vada clar componentele? Cam greu cu schemele astea de masini de spalat, dar sunt pe forum meseriasi cu experienta in asa ceva.

Link spre comentariu

cu poza e cam greu sa o repari, ma gandeam ca e vreunul din colegi care are schema sau a mai intalnit aceasta manifestare. cel mai mult ma roade ca nu gasesc nimic despre acest integrat KC5714. Totusi, am sa fac si o poza, cine stie, poate recunoaste careva modulul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări