Vizitator pfmanole Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Buna seara!Va rog sa ma ajutati la identificarea mufei de la alimentatorul din titlu. Ea seamana oarecum cu o mufa alimentare casetofon sau imprimanta, dar nu exact.Alimentatorul l-am verificat si este in regula, insa mufa este intrerupta, pinii metalici s-au desprins/rupt din cauciuc. Pt exemplificare am atasat o imagine.Va multumesc Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Salutare cred ca la mufa asta va referiti...incercati sa construiti alta mufa din 2 papuci ... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Eu as taia din mufa de casetofon pana intra cum trebuie.Papucii aia n-au nici o legartura...Mai degraba ar merge cu papuci terminali (tubuletele alea de se strag pe cablurile litate). Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Papucii aia n-au nici o legartura...Mai degraba ar merge cu papuci terminali (tubuletele alea de se strag pe cablurile litate).poza aceia cu papuci e doar sugestiva si eu cred ca ar merge pt ca poate lega firele la acele cerculete iar cealalta parte o poate introduce pinii(doar sa gasesca papuci potriviti!) Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Doar ca un pin de 0,8-1mm nu prea sta intr-un soclu (pin) cu diametrul de 2-10mm :nas:Si chiar daca ai gasi unii subtiri, tot ar trebui sa-i fixeze mecanic in forma de mufa si sa fie izolati... Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 BINEINTELES!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum