Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa alimentator aparat de de tuns Remington HC-500A

Vizitator pfmanole

Postări Recomandate

Vizitator pfmanole

Buna seara!Va rog sa ma ajutati la identificarea mufei de la alimentatorul din titlu. Ea seamana oarecum cu o mufa alimentare casetofon sau imprimanta, dar nu exact.Alimentatorul l-am verificat si este in regula, insa mufa este intrerupta, pinii metalici s-au desprins/rupt din cauciuc. Pt exemplificare am atasat o imagine.Va multumesc

post-27693-139829621406_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddd3d

3

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu as taia din mufa de casetofon pana intra cum trebuie.Papucii aia n-au nici o legartura...Mai degraba ar merge cu papuci terminali (tubuletele alea de se strag pe cablurile litate).

Link spre comentariu

Papucii aia n-au nici o legartura...Mai degraba ar merge cu papuci terminali (tubuletele alea de se strag pe cablurile litate).

poza aceia cu papuci e doar sugestiva si eu cred ca ar merge pt ca poate lega firele la acele cerculete iar cealalta parte o poate introduce pinii(doar sa gasesca papuci potriviti!)
Link spre comentariu

Doar ca un pin de 0,8-1mm nu prea sta intr-un soclu (pin) cu diametrul de 2-10mm :nas:Si chiar daca ai gasi unii subtiri, tot ar trebui sa-i fixeze mecanic in forma de mufa si sa fie izolati...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări