Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPS home made. Idei, sfaturi.

Vizitator cristi_4you

Postări Recomandate

Vizitator cristi_4you

Salut,Am nevoie de un UPS pentru un sistem de supraveghere video (dvr si cateva camre, maxim 8).Eu am un invertor de 12v-220v si 300w, un acumulator de 12v si 7Ah, si gasesc si un transformator de 12v pe la 200w. As putea sa leg toate astea ca sa alimentez sistemul? M-am gandit si la o schema pe care o atasez.Problema este ca in schema imi incarca mereu acumulatoru si nu este ok. Am nevoie de o sulutie ca sa foloseasca curentul din acumulator doar cand nu este curent la priza. Incarcarea pot sa o realizez si manual cu un incarcator pentru el.Idei?

post-66837-139829621401_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator costin02

Exact ce-ti trebuie tie este in revista Connex club, numarul 06.2003 : Sursa liniara 13,8v/3A cu back-up. Daca n-o gasesti, da-mi de stire si-ti trimit intr-un mp, articolul!

Link spre comentariu
Vizitator cristi_4you

Multumesc mult pentru articol.Sursa mi se pare putin cam complicata si cred ca si destul de slaba la 3A (nu stiu exact cat consuma intreg sistemul). Eu nu am neaparat nevoie de incarcare pentru acumulator(pot sa il incarc si manual) tinand seama ca, teoretic, nu o sa il folosesc niciodata. Am nevoie de un sistem extrem de simplu pana imi cumpar un ups bun.Si apropo, ce plus imi aduce sistemul prezentat fata de schema mea?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări