Vizitator cristi_4you Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Salut,Am nevoie de un UPS pentru un sistem de supraveghere video (dvr si cateva camre, maxim 8).Eu am un invertor de 12v-220v si 300w, un acumulator de 12v si 7Ah, si gasesc si un transformator de 12v pe la 200w. As putea sa leg toate astea ca sa alimentez sistemul? M-am gandit si la o schema pe care o atasez.Problema este ca in schema imi incarca mereu acumulatoru si nu este ok. Am nevoie de o sulutie ca sa foloseasca curentul din acumulator doar cand nu este curent la priza. Incarcarea pot sa o realizez si manual cu un incarcator pentru el.Idei? Link spre comentariu
Vizitator costin02 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Exact ce-ti trebuie tie este in revista Connex club, numarul 06.2003 : Sursa liniara 13,8v/3A cu back-up. Daca n-o gasesti, da-mi de stire si-ti trimit intr-un mp, articolul! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 http://postimg.org/gallery/d4lfxgk/abdceacf/ Link spre comentariu
Vizitator cristi_4you Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Multumesc mult pentru articol.Sursa mi se pare putin cam complicata si cred ca si destul de slaba la 3A (nu stiu exact cat consuma intreg sistemul). Eu nu am neaparat nevoie de incarcare pentru acumulator(pot sa il incarc si manual) tinand seama ca, teoretic, nu o sa il folosesc niciodata. Am nevoie de un sistem extrem de simplu pana imi cumpar un ups bun.Si apropo, ce plus imi aduce sistemul prezentat fata de schema mea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum