Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema rezistoare

Vizitator Comyy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

7

• ratza

5

• salsa

5

• cristian_draghiescu

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Chiar credeti ca al nostru coleg a calculit ceva? la naiba ca e ridicol de simplu si totusi in clasa a 9-a nu ne duce mintea la notiuni elementare de fizica si nici imaginatie nu avem... deh ce sa-i faci, generatia feisbuc. :nas:

Link spre comentariu
:offtopic2 Marian s-a referit la altceva cînd a zis "generaţia facebook". Sînteţi atît de obişnuiţi să aveţi totul de-a gata şi să primiţi ceva foarte repede, încît trataţi lucrurile superficial, fără a le mai acorda importanţa cuvenită.
Link spre comentariu

Multumesc boss pentru lamurirea aspectului asta. Se tot cauta scurtaturi pentru orice, ne este lene pana sa si gandim mai nou...

PS: Sa se inteleaga clar, ceea ce eu am denumit generatia facebook nu este o chestie personalizata ci descrierea unuio fenomen deloc inbucurator.

Link spre comentariu

:offtopic2 Marian s-a referit la altceva cînd a zis "generaţia facebook". Sînteţi atît de obişnuiţi să aveţi totul de-a gata şi să primiţi ceva foarte repede, încît trataţi lucrurile superficial, fără a le mai acorda importanţa cuvenită.

Ce este drept dupa ce mi-am facut contul pe elforum..am inceput sa nu mai gandesc singur cand apare o problemma legata de electronica! :jytuiyu Trebuia neaparat sa-mi schimb comportamentul urgent altfel nu prea invat multe! :cry:
Link spre comentariu

Ce este drept dupa ce mi-am facut contul pe elforum..am inceput sa nu mai gandesc singur cand apare o problemma legata de electronica!

Fix asta trebuie să schimbi. Lăsîndu-i pe alţii să gîndească pentru tine devii automat sclavul lor.
Link spre comentariu

^Subscriu si adaug ca este dezamagitoare uneori atitudinea asta delasatoare si lipsita de initiativa sau imaginatie, personal am pretentia ca un elev de clasa a 9-a indiferent de profil sa stie sa imparta corect pe 16 la 5, am pretentia ca un elev de clasa a 9-a pe profil electronica sau adiacent sa nu aiba incertitudini sau indoieli atunci cand da de o problema constituita dintr-o simpla retea de rezistoare, in loc sa devenim sclavii tehnologiei si sa cautam tot felul de calculatoare online care sa gandeasca pentru noi, de ce sa nu folosim totul in avantajul nostru? pe vremea lui "ceasca nu stiam ce-i ala internet, infundam nasul in paginile manualului si citeam de cate ori era necesar pana imi intra la cerebel solutia... acuma e asa simplu si totusi ne este lene sa citim si sa studiem, ne este lene sa gandim asa cum am zis... si ce daca ai intalnit o problema pe care nu crezi ca o poti rezolva? cine te opreste sa te documentezi chiar pe internet? si nu se face cautand direct raspunsul la o intrebare/problema specifica, ci cautand modul de solutionare al dilemelor de acel profil, astfel stii cum se ajunge la un rezultat anume si cand intalnesti o alta problema asemanatoare e cat se poate de simplu sa o rezolvi... altfel nu faci decat sa cauti iarasi raspuns disperat si neaparat urgent la o problema anume si sa pui internetul sa gandeasca pentru tine, ce ai invatat din asta? Nimic!

Imi cer scuze moderatorului pentru off topik, sunt doar niste ganduri personale, daca se considera necesar se pot sterge postarile mele.

Link spre comentariu

Era o problema care se poate rezolva si mintal, intr-un minut. Nici daca-ti dam rezultatul nu ai sa intelegi de ce e asa, rezultatul fiind saisprezece impartit la cinci, cum zicea colegul @marian, vad ca n-a reusit sa se abtina :)

Link spre comentariu

Cu mesajul ala colegul nu face decat sa confirme ceea ce am zis mai sus. Sunt pro convins pentru ajutor acordat incepatorilor dar nu cred ca Elforum este o scoala generala/elementara de electronica, nu poti veni aici fara nici o notiune sa inclinatie serioasa catre acest domeniu si sa pretinzi sa devii expert peste noapte, electronica cere in primul rand foarte multa pasiune si dedicare, nu te poti apuca de un liceu de profil doar asa ca sa ai diploma, trebuie sa ai multa rabdare, multa atentie si o pasiune pentru asa ceva, ori colegul este clar ca-i pasa de electronica la fel de tare pe cat imi pasa mie de politica... asemenea oameni nu merita ajutati din punctul meu de vedere.PS: Da @salsa ai dreptate, nu m-am putut abtine insa asta datorita consternarii cauzate de faptul ca desi i se ofera colegului raspunsul pe tava in mai multe randuri el totusi nu poate vedea padurea de copaci, deci intr-adevar nu m-am putut abtine si imi cer scuze pentru asta insa...

Link spre comentariu

Conteaza pasiunea ....nu profilul :sparge: De exemplu eu sunt la profilul"Protectia mediului"( pe care il urasc ..dar nu am avut de unde sa aleg)care este complet paralel cu electronica...fizica, si totusi incerc sa pricep si eu ceva :freaza: !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări