Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtre boxe Jazz

STReight

Postări Recomandate

Salut . Am daua filtre de la niste boxe jazz , si as vrea sa le pun in 2 boxe.Filtrele sunt din boxele Jazz, care aveau 8 Ohm, iar boxele mele sunt de 4 ohm.Pot sa pun filtrele pe boxele mele de 4 Ohmi? O sa le schimbe impedanta? pt ca eu vreau sa le folosesc la 4 ohm.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• STReight

4

• zal

2

• Shambala

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Nu se potrivesc.Filtrele nu schimba [semnificativ] impedanta difuzoarelor/boxelor.Cand se calculeaza filtrele, difuzoarele sunt considerate parte din circuit, asa ca acestea se calculeaza in functie de impedanta difuzoarelor.

Link spre comentariu

filtrele nu se potrivesc nici la alte boxe/difuzoare tot pe 8 ohmiele sunt optime fiecarei implementari si se stabilesc pt intreg ansamblul difuzoare-cutie, nu individual.Daca schimbi una din aceste constante,nu vor mai face acelasi lucru.Impedanta se poate schimba in fel si chip din filtre,conteaza rezultatul,ce auzi,adica caracteristica de spl.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări