claudiuh Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Buna ziuaAs dori informatii despre ce tip de rulment are bile de 2,5mm diametru, sau o alta sursa pentru astfel de bile. Imi trebuie cateva bucati, minim 3. ( am cautat pe google, atat cat m-a dus capul, dar nu am gasit astfel de specificatii)Din masuratori 608Z, 607 au bile mai mari de 3mm Multumesc anticipat pentru orice informatie Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Sunt rulmenti mici cu interiorul de 5mm Link spre comentariu
mkreszan Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Buna ziuaAs dori informatii despre ce tip de rulment are bile de 2,5mm diametru, sau o alta sursa pentru astfel de bile. Imi trebuie cateva bucati, minim 3. ( am cautat pe google, atat cat m-a dus capul, dar nu am gasit astfel de specificatii)Din masuratori 608Z, 607 au bile mai mari de 3mm Multumesc anticipat pentru orice informatieeu am cumparat diverse tipuri de bile (dimensiuni de la 3 la 15mm) de la magazin de rulmenti. Am asteptat o zi pana mi-au adus pe comanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum