adrian250786 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 buna ziua,la aceasta masina cuva este capsulata si nu este ca cea de indesit cu (furtunul de la presostat) exterior,il are cumva incorporat pe cuva si nu prea stiu cu sa procedez sa o tai,daca aveti vreo idee ar fi bine primita.MULTUMESC Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Curios e ca manualul service la acest tip awo/d 3100 arata ca nu este lipita. Link spre comentariu
adrian250786 Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 din pacate e lipita,mutumesc pt schema,cred ca nu o sa reusesc sa ii schimb rulmenti,o sa va tin la curent Link spre comentariu
daktari Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 se poate taia dar cu atentie ,are furtun la presostat, are degajare (camera de aer) pentru a avea o cantitate de aer mai mare care ajunge la presostat, Link spre comentariu
adrian250786 Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 am renuntat la operatie i-am gasit o cuva sh si nu mai ma complic deloc,mulumesc oricum pt informatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum