Vizitator cboxeru Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Buna ziua in primul rand sa incep cu inceputul am cumparat din piata o masinuta cu telecomanda dar nu avea telecomanda si atunci mam gandit sa ii schimb modulul si lam schimbat dar nu sun multumit de el si vreau sa il scimb cu cel vechi deoarece mam interesat si se potriveste si alta telecomanda merge pe 27 de mgh dar problema este ca nu mai stiu cum vin firele si aici asi avea nevoie de ajutorul dumneavoastra macar alimentarea am pus niste poze cu placap.s. sau daka imi dati alta solutie precizez ca masinuta merge cu acumulator de 7,2 v Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Greu de spus dupa imaginile neclare si mult prea indepartate pe care le-ai pus.Incearca sa faci poze Macro cu un aparat foto ce are posibilitatea asta, sau pune o lupa in fata camerei foto a telefonului ca sa poti sa faci poze de aproape. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 mam interesat si se potrivestesi alta telecomanda merge pe 27 de mghFaptul că frecvenţa purtătoarei e aceeaşi (27 MHz)NU GARANTEAZĂ absolut deloc "convieţuirea" lor.E o greşeală frecventă pe care o fac începătorii.Ceea ce diferă sunt frecvenţele modulate (situateîn spectrul audio), corespunzătoare fiecărei comenziîn parte şi pentru care receptorul are filtre acordatechiar pe acele frecvenţe.De exemplu, un emiţător modulează frecvenţele de1,2; 3,5; 5,6 şi 7 KHz.Receptorul "pereche" are filtre acordate CHIAR peaceste frecvenţe. Deci un receptor "străin" va aveafiltrele acordate pentru alte frecvenţe şi nu va lucra.Sau în cel mai fericit caz va lucra prost, în funcţie decalitatea filtrelor sale (mai bine zis, de lipsa de calitate),fapt concretizat prin reducerea semnificativă a distanţeide acţiune a telecomenzii şi/sau chiar prin completanefuncţionare a unor comenzi. Link spre comentariu
Vizitator cboxeru Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 unde ati dori pe partea cu integratele sau pe spatele placii Link spre comentariu
Vizitator cboxeru Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 multumesc pentru explicatie dar o solutie se mai poate face ceva sau numa daka cumpar alta masinuta cu telecomanda si demontez placa din ea??sau gasesc modul placa+telecomanda undeva??se cumpara sau este un felde telecomenzi universale adtimi o solutie va rog Link spre comentariu
Vizitator cboxeru Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 masinuta este marca Nikko modelul hercules Link spre comentariu
Vizitator cboxeru Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 imi puteti spune va rog ce este acela ca un fel de bobina din dreapta imagini pe la mijloc langa tranzistor si ce fafce exact Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum