Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wireless

Mr_Devil83

Postări Recomandate

Plin de mesteri pe aici pun si eu o intrebare la care mi se putea raspunde lejer cu niste raspunsuri la obiect gen "in 2,4 Ghz nu se poate" sau "inca nu am reusit sa fac asta" in schimb mi se zice sa folosesc drujba. Have fun si la toamna cald.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mr_Devil83

8

• ph3e4r

2

• pyu

2

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ghost
ai incercat set overridetxpower 25 ? :)

bineanteles din telnet si apoi ii dai reboot

dar de ce nu set overridetxpower 30 ????????

Poti incerca da vezi ca o sa iti cer 50ron pt msc5510 ala :)

tu vb serios??? ai patit asa ceva?? .........eu am schimbat cam la 15 ap-uri si am pus 30db.......oricum e clar ca nu poate scoate 1w dar o imbunatatire am observat..........................stii cumva cam la cat creste txpower-ul???

ps parca in datasheat scrie ca msc-ul scoate maxim 23db

Link spre comentariu

ph3e4r nu ti-am raspuns la intrebare pentru ca ceea ce ai zis tu nu are sens. De copaci nu ai cum sa scapi. Da mai multe detalii, distanta????Sau ii tai pur si simplu ceea ce cred ca e putin probabil.pentru a trece prin copaci ceva semnal folosesti antene de castig foarte mare si cat mai directive. Aici nu ma refer la California Amplifier. Personal am observat ca la lucrul cu vegetatia e mai buna o antena yagy cu multi elementi chiar daca e mai greu de reglat decat un cal amp. e foarte important unghiul de deschidere sa fie cat mai mic pentru ca antena sa iti poata concentra toata energia intr-o singura directie sa aiba intensitatea cat mai mare. Deci...yagy, babu yaga, in nici un caz biquaduri, sectoriale, mai stiu eu ce...poate eventual un tincan.Mufe de calitate, chiar pigtailuri lipite de profesionisti, improvizatiile nu prea tin in 2,4ghz, nu folosi cablu rg58 la conexiuni ca mori, eventual cfd200 sau rg213 sau daca ai bani h1000. distanta de 15 - 40 cm intre antena si punctul de acces. fa tot ce poti sa ai cat mai putine pierderi pana in antena.

Link spre comentariu
ai incercat set overridetxpower 25 ? :)

bineanteles din telnet si apoi ii dai reboot

dar de ce nu set overridetxpower 30 ????????

Poti incerca da vezi ca o sa iti cer 50ron pt msc5510 ala :)

tu vb serios??? ai patit asa ceva?? .........eu am schimbat cam la 15 ap-uri si am pus 30db.......oricum e clar ca nu poate scoate 1w dar o imbunatatire am observat..........................stii cumva cam la cat creste txpower-ul???

ps parca in datasheat scrie ca msc-ul scoate maxim 23db

Scoate si mai mult, parca in pdf-ul ala alimentarea e la 3,3v. Ia desfa un dwl 2100ap si ai sa observi ca se alimenteaza la 4,5 volti pur si simplu dupa dioda de protectie pusa in serie cu alimentarea se ia alimentarea pt final. eu le-am alimentat cu 7v si cand am marit puterea s-a copt cam in juma de ora. La vreo 2 bucati.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator cromatic

Am si io o problema cu un Edimax BR-6204Wg, care in mod client (infrastructure),nu am net.Detalii:-La emisie, am ca si AP un Dlink DI-524 cu o antena panel de 12 db-La receptie (client)am un Linksys WRT 54G-ver.5 (firmware DDWRT) cu o antena yagi de 17db-Distanta intre AP si Client ~1000mAm schimbat Linksys-ul cu Edimax-ul asta,ca sa-l configurez.Si acuma problema este ca prin Edimax nu am net,nici pingul nu merge,desi Edimax-ul vede Dlink-ul (semnal~20%),se conecteaza cu succes,si totusi nu am net.De firmware nu se pune problema,ca are ultima versiune.De doua zile ma chinui,si totusi nu i-am dat de capat.Nu stiu ce dracu sa-i mai fac,ca imi vine sa dau cu el de toti peretii :smt067 .Asa ca, daca aveti idei de rezolvare..... :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări