porscheg Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Este vreun coleg din Timisoara care a rebilat ALTERA de Samsung "EP1S30F780C8N ALTERA" Am gasit un site pe Gogu cu niste poze la cinve din Tm in care descria operatia.Daca e vreunul din colgei il rog sa-mi spuna de cat sunt bilele si ce pas au intre paduri.Multumesc Link spre comentariu
ncs_ctln Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Salut, bilele sunt de 0.6mm, pasul nu il stiu exact ptr ca nu este scris pe sita, dar este 0.6-0.8mm. Am pus procedeul corect de reparare pe site ptr ca cei interesati sa efectueze o astfel de reparatie sa aiba macar o statie de lipit ieftina cu infrarosu, chiar acum am in fata un modul t-con cu chipsetul "in scurt" pe alimentare dupa ce a incercat sa fie reparat de cineva cu o statie cu aer cald. Stie cineva de unde pot cumpara un astfel de chip la un pret decent? Link spre comentariu
porscheg Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Servus merci de info. L-am rezolvat intre timp. Asa este sunt bile de 0.6 cu pas de 1mm si merge facut cu sita universala de 0.6. Sunt ALTERA la chinezi, noi cam la 30-40$. Pe ebay l-am gasit insa si la 100$. Fiind vorba de un TV pe care l-am cumparat pentru mine o sa comand 2 chipseturi de 30$ sa am in casa. Cu un click pe gogu se pot gasi pe Alibaba furnizori de Altera. Oricum tv-ul are o alta problema acum. Cand este in mutting imagine la schimbat de canale are o tenta rosiatica si nu ecranul negru cum ar fi normal. Asta inflenteaza si imaginea fiind totul pe o tenta vaga de rosu. Ar trebui sa il pun iarasi pe masa sa vad daca nu e vreo lampa pe duca sau daca trebuie sa intru in service sa ii refac nivelul de alb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum