Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BGA ALTERA Samsung "EP1S30F780C8N"

porscheg

Postări Recomandate

Este vreun coleg din Timisoara care a rebilat ALTERA de Samsung "EP1S30F780C8N ALTERA" Am gasit un site pe Gogu cu niste poze la cinve din Tm in care descria operatia.Daca e vreunul din colgei il rog sa-mi spuna de cat sunt bilele si ce pas au intre paduri.Multumesc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• porscheg

2

• ncs_ctln

1

Top autori în acest subiect

Salut, bilele sunt de 0.6mm, pasul nu il stiu exact ptr ca nu este scris pe sita, dar este 0.6-0.8mm. Am pus procedeul corect de reparare pe site ptr ca cei interesati sa efectueze o astfel de reparatie sa aiba macar o statie de lipit ieftina cu infrarosu, chiar acum am in fata un modul t-con cu chipsetul "in scurt" pe alimentare dupa ce a incercat sa fie reparat de cineva cu o statie cu aer cald. Stie cineva de unde pot cumpara un astfel de chip la un pret decent?

Link spre comentariu

Servus merci de info. L-am rezolvat intre timp. Asa este sunt bile de 0.6 cu pas de 1mm si merge facut cu sita universala de 0.6. Sunt ALTERA la chinezi, noi cam la 30-40$. Pe ebay l-am gasit insa si la 100$. Fiind vorba de un TV pe care l-am cumparat pentru mine o sa comand 2 chipseturi de 30$ sa am in casa. Cu un click pe gogu se pot gasi pe Alibaba furnizori de Altera. Oricum tv-ul are o alta problema acum. Cand este in mutting imagine la schimbat de canale are o tenta rosiatica si nu ecranul negru cum ar fi normal. Asta inflenteaza si imaginea fiind totul pe o tenta vaga de rosu. Ar trebui sa il pun iarasi pe masa sa vad daca nu e vreo lampa pe duca sau daca trebuie sa intru in service sa ii refac nivelul de alb.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări