Vizitator whitewolf912 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Buna seara mi-am achizitionat un amplificator dual 1160 cu 4 x 50 w ( scrie pe spate) si nu ma prea pricep...cum as putea face un subwoofer(auto) sa il leg la el?statia are doar 8 ohmi...si nu prea gasesc de aceeasi impedanta.. Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 in cazul tau daca tii neaparat sa legi subwoofer auto de 4 ohmi, singura posibilitate ar fi sa legi 2 identice de 4 ohmi in serie. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Buna seara mi-am achizitionat un amplificator dual 1160 cu 4 x 50 w ( scrie pe spate) si nu ma prea pricep...cum as putea face un subwoofer(auto) sa il leg la el?statia are doar 8 ohmi...si nu prea gasesc de aceeasi impedanta..Nici ce scrie în spate nu prea înţelegi, e un biet amplif stereo care nu admite să-l chinui şi cu boxe şi cu sabufăr, findcă se strică repede. Link spre comentariu
Vizitator whitewolf912 Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 nu vreau sa mearga la puterea maxima a difuzorului..daca leg un difuzor de inalte si un subwoofer auto sa faca 8 ohmi este ok? merge sau risc sa ard ceva? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Evident vei arde diful de înalte. Nu aşa se leagă difurile la un amplif. De aceea se folosesc boxe cu difuri specializate şi filtre.Cumpără-ţi nişte boxe serioase de 8 Ohmi, le vei putea folosi pe orice amplif pe care-l vei cumpăra în viitor. Aşa scapi şi de sabufăre, emblematice ptr ascultatul muzicii în lumea a treia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum