validae Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Va salut, am de imprimat o imagine pe folie transparenta pentru un proiect de optica si m-am gandit sa imprim pe folie de plastifiat acte.As vrea sa stiu daca a mai imprimat cineva pe asa ceva fiindca nu as vrea sa se lipeasca de tamburul de la cuptor. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Nu merge, se lipeste, au mai fost si altii cu ideea asta ..... eu Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Dar folia de transfer termic n-o fi buna? Link spre comentariu
aureliu67 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 dar de ce nu cumperi folie speciala pentru asta?Eu am folosit asa ceva inca in 1996 pt lucrarea de licenta! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Am folosit si eu acum cativa ani, dar mi-a dat-o cineva, nu mai stiu de unde a cumparat-o.Am imprimat-o pentru niste PCB-uri prin transfer cu fierul de calcat. Link spre comentariu
aureliu67 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 eu am cumparat-o de langa magazinul muzica (dupa colt) aceiasi cladire, bucuresti, de la un centru de copiere, laminare etc. La papetarie gasesti. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Multumesc de lamuriri, o sa caut maine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum