MoshuLeo Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Are cineva interfata de diagnoza pentru masinile de spalat Ariston-Hotpoint-Indesit?(a se vedea poza atasata).Daca da ,ce stie sa faca si daca isi merita banii?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
gymy Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Cu interfata nu faci nimic fara cardul cu softul.La numarul mic de probleme cu softul la placile indesit nu cred ca merita. Link spre comentariu
ipotexas Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Cu interfata nu faci nimic fara cardul cu softul.La numarul mic de probleme cu softul la placile indesit nu cred ca merita.Din cate stiu interfata de diagnoza e una iar cardul si softul e alta.Mai precis, cardul se foloseste impreuna cu cititorul de carduri doar pentru programarea unui modul de Indesit si nicidecum pt diagnoza unor eventuale defectiuni Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Cardul dupa parerea mea este bun doar la cele la care softul este in procesor.La cele cu eeprom il dai jos citit si scris cu dump corespunzator.Oricum acel card se sterge automat la terminarea scrierii softului .(ONLY ONE USE). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum