Vizitator Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Nu sunt asa meserias ca unii de pe aici in materie de lemn, dimpotriva, ma consider un incepator in ale lemnului. Mi-am dorit intotdeauna un coltisor al meu, vintage, incarcat cu ceea ce visam in anii 80, asa ca am folosit partea de sus a garajului care statea degeaba. Am postat aici deoarece toata constructia din lemn am realizat-o singur , de la inceputul lunii martie pana acum. Umplutura ....nu tine de topicul asta, dar nu am avut unde sa postez. Oricine trece pe aici, este binevenit la o bere, cafea, whisky si ce-om mai gasi prin bar. Las pozele sa spuna tot....mai am de lucru la fantana de jos (astazi am fost zidar) si trebuie sa cumpar o mocheta sus la intrare(scumpa al naibii, 25 lei metrul patrat) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Va salut!Mi-a placut mult ce-am vazut !!!Bravo!Toate bune!Cornel Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Fain...sau mai bine spus interesant! Barul e cu destinatie publica sau personala? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Asa cum am spus la inceput, coltul asta e pentru sufletul meu...deci si barul este cu destinatie personala si, de ce nu, pentru oricine imi calca pragul. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Frumoasa realizare, a fost ceva munca ...Felicitari !!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator mar_k Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Fain di tăt ! Numa nu ştiu de unde luai scaune de plastic în anii 80 ? Felicitări. Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 daca a-s fi stat si eu la casa.........foarte frumos , apropo pe intrerupatoarele din "coltul dj-ului" ar fi bune niste etichete facute la cnc , fa o lista cu dimensiunile etichetelor si ce sa scrie pe ele si ma ofer sa ti le execut Link spre comentariu
eugenbt Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 super! sa inteleg faptul ca esti interesat si de ceasuri? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Va multumesc de aprecieri!Pai, scaune de plastic am pus ca nu am avut bani sa iau un coltar mic si o masuta joasa de sticla. Cat despre etichetele de la comutatoare , am scris pe ele ca sa-si aprinda si consoarta ceva cand sta seara sus cu vreo pretena. Mereu ma chema si ma intreba de unde se aprinde aia si aia.Multumesc de oferta cu scrisul pe cnc, dar nu e nevoie.Ceasurile...asa le zic si eu desi sunt higrometre, barometre, termometre. Adunate din Germania cu 2-3 euro bucata pe parcursul anilor pentru colectie. Se gasesc si aici in targuri, dar pretul unuia este pe la 40-50 lei. Link spre comentariu
Vizitator peugeot79 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 cutiile de chibrituri de pe tavan imi plac cel mai mult. o colectie intreaga.structura constructiei e simpla si ingenioasa. exact cum trebuie sa fie.daca citeam postul acesta saptamana trecuta, probabil va vizitam, sambata am trecut prin Lugoj. poate data viitoare.sa aveti parte de seri placute, pe garaj. Link spre comentariu
norad Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Ceasurile...asa le zic si eu desi sunt higrometre, barometre, termometre. Adunate din Germania cu 2-3 euro bucata pe parcursul anilor pentru colectie. Se gasesc si aici in targuri, dar pretul unuia este pe la 40-50 lei.Confirm cele spuse. Mi-am luat dintr-un targ din Franta un barometru cu 2 euro.Apropo, e interesant ce ati realizat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum