om_bland Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Ce parere aveti despre aceasta combina muzicala ? Este o marca serioasa, va rezista in timp acel Mp3 , dar sistemul acela al casetei ?Dupa ce reglez ora, aceasta apare atunci cand sta in stend by, dar intensitatea luminii este slaba... asa a fost ea setata de fabrica sa apara slab luminata ora ? / SAU se poate da intensitatea luminii din reglaje mai mare ? Mentionez ca aceasta combina am primit-o cadou . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
om_bland Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Nimeni nu stie sa-mi raspunda la intrebarea legata de ceas ? :cry: Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Daca cineva stia si avea placerea sa va raspunda , nu mai era nevoie de ultima intrebare . Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Şi la combina LG a lui socru-meu se întîmplă la fel în aşteptare cu ceasul, asta ptr a nu deranja noaptea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum