Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 18F4550

Vizitator H4cK3r

Postări Recomandate

Vizitator H4cK3r

ma ajutati va rog cu o schema si un cod scris in mplab(in c)?vreau ca in momentul cand apas pe un buton,sa inceapa sa lumineze niste led-uri,apoi sa se stinga etc.mentionez ca lucrez cu un pic18F4550.LE: singurele tutoriale ok le-am gasit pe youtube,insa creatorul a trecut brusc de la ceva banal gen un joc de lumini la ceva complicat pentru un incepator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator H4cK3r

#define LED1 PORTB.B0#define SW PORTB.B1#define LED2 PORTB.B2#define LED3 PORTB.B3//unsigned int i;void main(void){   TRISB.B0 = 0;   TRISB.B1 = 1;   TRISB.B2 = 0;   TRISB.B3 = 0;   while(1)   {      if(SW == 1)      { delay_ms(500);        LED1 = 1;        delay_ms(500);        LED1= 0;        delay_ms(500);        LED2 = 1;        delay_ms(500);        LED2 = 0;        delay_ms(500);        LED3 = 1;        delay_ms(500);        LED3 = 0;            }      else {LED1 = 0;            LED2 = 0;            LED3 = 0;            }   }}

am reusit ,dupa cautari intense :rade: .btw,am scris codul in mikroc,nu mplab.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări